reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

A u nas nadal pomyslow na chlopca brak... A wlasciwie zgody w tym temacie :) Mnie sie strasznie podba Tymon i Leon a mezowi jakos nie bardzo. Za to jemu odpowiada bardzo Benjamin i mowi ze plus jest tez ze takie w miare miedzynarodowe... Ale ja to widze jedynie: gruby Benek :)))) no i kolejny brak kmpromisu :)))) Ale pracujemy nad tym nadal :)

reklama
bluelovi, gdybym ja zostawiła wybieranie imienia mojemu P to chyba z dziecka wszyscy by się śmiali :-p dziwne pomysły ma (bardziej dziwne niż ja hehe). ja liczę na dziewczynkę, gin powiedział że na następnym usg może już coś zobaczymy :) fajnie by było
anbas, dojdziecie w końcu do porozumienia :)

Vinga w sumie masz racje jednak wybierzemy cos razem pod moja kontrolą hhe bo jak mi się przypomnialo jakie imie mój chcial nadać dziecku w 1 ciązy zanim sie okazało ze córa to nie mogę:rofl2: on chciał dać Axel a ja mówie ąxel kapsel i koniec tematu:crazy: Dziewczyny dojdziecie do porozumienia i wszystkie będziecie zadowolone ja myśle że jak poznacie płeć maluszkow to latwiej wam będzie myślec :-) kobiety czesto na porodówce zmieniają imie a inne dzieci bezimienne zanim się urodza i jak rodzice spojrza to od razu wiedza jakie imie do dzidzi pasuje :-D

Moja gin ma taki słaby sprzęt że nie mam co liczyć na sprawdzenie płci... chce iść za miesiąc znowu do tej lekarz która robiła mi genetyczne (będzie 16 tydzień) i mam nadzieję że już coś wypatrzy... a jak nie to około 21 tygodnia na połówkowym 3D na pewno już poznam płeć :-D

Z Konradem jakoś mniej przeżywałam...a teraz to kosmos tak strasznie chciałabym poznać... wraz z męzem czujemy że to jest córa... ale jednak zobaczyć a mieć przeczucie to dwie równe kwestie. :-D

Wiesz Fifka- z ta plcia to nigdy nie jest ze na 100% sie dowiesz :) Bo jak sie dziecie nie ulozy to nici :) Tak miala moja bardzo dobra kolezanka. Co usg to dziecie sie tak odwracalo i zaslanialo ze nie bylo szans :) I do konca nie wiedzieli :) Ale mam nadzieje ze nam sie akurat uda :)

moja koleżanka ze studiów do porodu nie dowiedziała się kto siedzi w brzuszku :) to ci dopiero miała niespodziankę. urodziła chłopca ale zawsze tak się zakrywał, że nie dało rady go podejrzeć. wsydzioszek ;)
Nataniel zawsze bezwstydnie prezentował co ma między nogami ale za to ciągle twarz sobie zakrywał, jak nie rękami to nogami ;) więc usg 3d beznadziejnie nam wyszło.

Konrad też na każdym USG pokazywał swoje wdzięki :-D już w 13 tygodniu wiedziałam :tak: Teraz dzidzia bardziej wstydliwa... no nic zobaczymy :-)

My z mężem imiona mieliśmy wybrane już przed ślubem:p tzn mąż zawsze marzył o synku- Arkadiuszu, a ja zawsze chciałam mieć córeczkę Anastazję:) jak na obecną chwilę płeć nie jest znana, więc czekamy na naszą literkę A:)

reklama
Kasia, teraz zerknęłam że ty z Kościerzyny jesteś. z tej na Kaszubach? mój mąż uwielbia jeździć tam na wakacje właśnie do Twojego miasta :)

Do góry