Pewnie że się zastanawiałam i jestem przerażona. Pod wpływem Twojego tematu zaciągnęłam M. przed kompa i czytam te które według mnie fajnie brzmią. Co Ty. Zero punktów wspólnych. Będziemy mieli fun gdy przyjdzie na to czas [emoji2] [emoji2] [emoji2]No szybki ale nie wierze ze ktoras z nas sie nad tym nie zastanawiala ;-)
reklama
Anet29
Fanka BB :)
Pewnie że się zastanawiałam i jestem przerażona. Pod wpływem Twojego tematu zaciągnęłam M. przed kompa i czytam te które według mnie fajnie brzmią. Co Ty. Zero punktów wspólnych. Będziemy mieli fun gdy przyjdzie na to czas [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Hehe u nas obie corki mialy miec na imie Amelia a jest Julia i Milena
Imie dla chlopca mi sie podoba Bruno/ Brunon ale imiona napewno beda jeszcze ze 100 razy zmieniane
aga6
Hahah to lepiej szybko sie za to wezcie bo przyjdzie czas zarejestrowania dziecka a tu psikus :d albo Twoj mąż/partner zarejestruje takie jakie jemu sie podoba xDPewnie że się zastanawiałam i jestem przerażona. Pod wpływem Twojego tematu zaciągnęłam M. przed kompa i czytam te które według mnie fajnie brzmią. Co Ty. Zero punktów wspólnych. Będziemy mieli fun gdy przyjdzie na to czas [emoji2] [emoji2] [emoji2]
aga6
Ja mam córkę Amelię ;-)Hehe u nas obie corki mialy miec na imie Amelia a jest Julia i Milena
Imie dla chlopca mi sie podoba Bruno/ Brunon ale imiona napewno beda jeszcze ze 100 razy zmieniane
Anet29
Hahah to lepiej szybko sie za to wezcie bo przyjdzie czas zarejestrowania dziecka a tu psikus :d albo Twoj mąż/partner zarejestruje takie jakie jemu sie podoba xD
U mnie druga corka ostatecznie otrzymala imie 3 dni po porodzie zaraz przed rejestracja
Myślisz, że zaryzykuje życiowego focha? [emoji57]Hahah to lepiej szybko sie za to wezcie bo przyjdzie czas zarejestrowania dziecka a tu psikus :d albo Twoj mąż/partner zarejestruje takie jakie jemu sie podoba xD
aga6
Hah nie wiem ale mam w rodzinie meza taki przypadek ze syna zarejestrowal tata i dal mu swoje imie a mialo byc inne xDMyślisz, że zaryzykuje życiowego focha? [emoji57]
Dagaa11
Ale ze tak zapytam: co cie to obchodzi, jak ktos nazwie swoje dziecko? Moze i wokol niej jest 10 Antkow, ale skoro to imie jej sie podoba, to ma prawo nazwac tak swoje dziecko a Liliana i Nikodem są niby takie ciekawe? U nas w szkole co trzecia dziewczynka to LilkaZa dużo tych Antkow ostatnio Aż się przyjadlo takie bym i co 3 dziecko to Antek ;/ tyle ciekawych imion nie ma nic ladniejszego?
Mi się podoba Lilianka bądź Nikodem
Dziewczyny szanujmy sie wzajemnie i zachowajmy niektore opinie dla siebie.
D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dagaa11
Oczywiscie, ze masz prawo wyrazac swije zdanie, ale moze w bardziej kulturalny sposob, z odrobiną taktu?To forum i daje prawo wyrażania własnego zdania i ja je wyraziłam .
U mnie jest ogrom Antkow i poprostu jak słyszę Antoś to rzygać mi się chce ...
Na jednym osiedlu z 20 ..U kuzynki i koleżanek albo Antosia albo Antoś no sorry ale przyjadlo mi się i wyraziłam swoją opinię.
Ktoś rzucił taka mode i kazde dziecko tak samo się zwie.. no jest to przytlaczajace .
Przyjaciółka w przedszkolu pracuje i 6 Antkow na jedną klasę 30 osobowa...rozumiecie ?
Tu nie chodzi o obrażanie ani krytykowanie a o ta fale ...
Piszac o tym, ze cytuję "rzygac ci sie chce, jak slyszysz imie Antek", jednak obrazasz mamy, ktore chca tak nazwac swoje dziecko, nie sądzisz?
Widze, ze nalezysz do listopadowek, to moze tam wyrazaj swoje opinie, co? Milego dnia.