reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
no a ja sie chyba poddalam mezulowi i bedzie Bartuś ojj ale nic niezmieniam nic ne wpisuje nigdzie bo zawsze jak wpisze to nastaje zmiana imienia tak wiec na suwaczku jest łukaszek a w glowach Bartus a co z tego bedzie zobaczymy jak se urodzi
Podciągam wątek na górkę . U nas decyzja zapadła, to znaczy ja się poddałam i malutka dostanie na imie Alicja.
Kwietnióweczki jeśli podjęłyście juz ostateczną decyzję piszcie, zobaczymy jakie imionka będą królowały w kwietniu 2007
Kwietnióweczki jeśli podjęłyście juz ostateczną decyzję piszcie, zobaczymy jakie imionka będą królowały w kwietniu 2007
Monika K-W
Fan(ka)
U mnie to jesli chodzi o chłopca to bedzie na 200% Łukasz a jesli chodzi o dziewczynke to mie sie podoba Natalia a mezowi Oliwka w miedzy czasie bylo Małgosia Weronika Wiktoria Dorotka wiec nie wiem czy wkoncu nie bedzie tak jak chcialm na poczatku czyli Natalia.:-)
reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
niczka skad ja to znam ;-) my tak co chwile imienia brak..
ale poki co na 99% jest Bartus...a byl juz mateuszek..łukaszek...i chyba do 3 razy sztuka i sie poddam
ale poki co na 99% jest Bartus...a byl juz mateuszek..łukaszek...i chyba do 3 razy sztuka i sie poddam
Podziel się: