reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych pociech

Lastrada,
mi generalnie Alicja się podoba (chociaż to mój mąż tak strasznie nalega na to imie), ale starsza córcia ma na imie Ola i tak sobie myślę czy to nie dziwnie będzie mieć Olę i Alę;-)

reklama
no a ja sie chyba poddalam mezulowi i bedzie Bartuś ojj ale nic niezmieniam nic ne wpisuje nigdzie bo zawsze jak wpisze to nastaje zmiana imienia tak wiec na suwaczku jest łukaszek a w glowach Bartus a co z tego bedzie zobaczymy jak se urodzi :-D

Podciągam wątek na górkę:tak: . U nas decyzja zapadła, to znaczy ja się poddałam i malutka dostanie na imie Alicja.
Kwietnióweczki jeśli podjęłyście juz ostateczną decyzję piszcie, zobaczymy jakie imionka będą królowały w kwietniu 2007:-D

My już dawno podjeliśmy decyzje, że synek będzie sie nazywał NIKODEM -nasz maleńki kochany Nikuś :-)

U mnie to jesli chodzi o chłopca to bedzie na 200% Łukasz a jesli chodzi o dziewczynke to mie sie podoba Natalia a mezowi Oliwka w miedzy czasie bylo Małgosia Weronika Wiktoria Dorotka wiec nie wiem czy wkoncu nie bedzie tak jak chcialm na poczatku czyli Natalia.:-)

reklama
niczka skad ja to znam ;-) my tak co chwile imienia brak..
ale poki co na 99% jest Bartus...a byl juz mateuszek..łukaszek...i chyba do 3 razy sztuka i sie poddam :-D

Do góry