reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech

Anusia_ch
Mi sie bardziej podoba Martynka ale wiesz wybór imienia to cieżka sprawa.
My córce chceliśmy da na imię Patrycja ale jest syn i niby juz dawno ustalilismy, że bedzie Patryk ale ja mam jakieś wątpliwości, a nic innego mi do głowy nie przychodzi :-(

reklama
hej dziewczyny

mam nowa propozycje dla dziewczynki

NEL

a ze nie mieszkam w Polsce a moj maz jest ze szwecji to szukamy imienia nazwijmy to miedzynarodowego i padlo na NELLIE

ale dalej sie zastanawiam bom jak kazda kobieta zmienna jest i ciezko sie zdecydowac, ktos mowil o INES -tez fajnie
a jesli chodzi o chlopcow to oddaje glos na FRANKA tak ladnie, przedwojennie...

Anusia_ch
Mi sie bardziej podoba Martynka ale wiesz wybór imienia to cieżka sprawa.
My córce chceliśmy da na imię Patrycja ale jest syn i niby juz dawno ustalilismy, że bedzie Patryk ale ja mam jakieś wątpliwości, a nic innego mi do głowy nie przychodzi :-(

Ja mam na imię Martyna :-):-):-) w dzieciństwie nie byłam za bardzo zadowolona ale teraz bardzo lubię swoje imię.

A moja córcia po długich naradach będzie miała na imię Emma.:happy:

A u mnie bedzię Jakub albo Mateusz, ale raczej Jakub. Nie mogliśmy wybrać imienia dla dziewczynki, które podobałoby sie nam obydwojgu....no ale bedzie synuś....:-)

lenorek Bartosz to jest typ mojego mezula i caly czas usilnie mnie namawia na to imieja juz powiedzailm ze łukaszek ale on chodzi i marudzi ze Bartuś by chcial no wiec zobaczymy do porodu jeszcze troszke :-D

reklama
U mnie nadal bez zmian mial byc i bedzie PATRYK, chociaz ja ostatnio miałam chwile wachania ale mj maz jest nieugiety:happy:
Więc juz pewnie tak zostanie bo dosyc czesto uzywamy juz tego imienia wiec do kwietnia to się bardzo przyzwyczaimy.

Do góry