reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech

reklama
Ja dzis w w tvn style widzilam taka sliczna dziwczynke i nazywala sie Ala i bardzo mi sie spodobalo i nawet grzeskowi powiedzila i jemu tez sie podoba wic moze bedzie kolejna Ala :-D a Ala i Aalicja to nie jest to samo bo ja tak myslam.:-)

jEŻELI CHODZI O IMIĘ DLA DZIEWCZYNKI TO MI SIĘ PODOBA KAROLINKA,MARTYNKA,OLIWKA,KLAUDIA,KORNELIA :-)

A DLA CHŁOPCA TO KUBUŚ,KORNEL,ALAN,MARCEL ... no ale będzie Kubuś :-)

a my jeszcze do konca niewiemy ,okolo 5 miesiaca szukalismy imion , zrobilismy cala liste i nic nie wybralismy , bo nie jak mi sie jakies imie podobalo to moj maz NIE , a jak on mi przedstawil swoje propozycje to .... tez bylo NIE , no i potem dalismy sobie spokoj , ale powoli temat powraca , wszyscy sie dookola pytaja jak sie bedzie maly nazywal , a my :rolleyes: ... jeszcze niewiemy
jak na razie z trzech imion ktore bierzemy wspolnie pod uwage to DANIEL , KONRAD ,BENIAMIN . Ale moze sie jeszcze wszystko zmienic:))

reklama
Trudna sprawa z tymi imionkami! Ja chcialam dac corci na imie Ada (takie krotkie imie) Ale M sie nie ba5rdzo na to zapatrywal wiec bedzie Martyna (ta nasza pierwsza opcja wiec przy niej pozostaniemy). Ale mam rowniez imie dla chlopca gdyby zdarzyla sie niespodzianka- Igor.

Do góry