reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech

reklama
Nikus Ala i Alicja bardzo mi sie podobaja
ale moja dzidzia juz jest Nellie i juz chyba bym sie nawet nie umiala przestawic na nic innego
A dla chlopca podoba mi sie Franek

Mnie się zawsze bardzo podobało imię Natalia, ale M uparł się na Dagmara i tak już zostanie.
Ostatnio czytałam, że Natalia było to najczęściej nadawane imię w zeszłym roku w Krakowie, więc może to i dobrze że dałam się przekonać:tak: - jak zawołam córkę to nie będzie się odwracać połowa dzieciaków na podwórku.

masz racje Anieczka ja chcialabym imie nie do konca popularne.
osobiscie w swoim zyciu spotkalam tylko 1 osobe o moim imieniu i mysle ze dobrze mi z tym, a jestem Michalina, co niektorym sie niepodoba a niektorym przciwnie niektore moje kolezanki tak chcialy nazwac swoje dziewczynki

M_KTOSIA - bardzo ladne masz imie i faktycznie nie czesto spotykane....
A jak Twoj maz do Ciebie mowi? Potrafi powiedzic Michalina???;-) :-D

Michalinka... bardzo ładnie :-)
ja jako hania też byłąm jedna w przedszkolu, szkole, LO i na studiach:-) ...
teraz częściej się pojawia to imię.

u nas od początku miał być Mateusz(Mati i Matias - tak Go nazywany) troche ostatnio
często nadawane to imię ale już nie zmieniamy...nie wiem ...jakieś przesądy:no:
Natalia...też jak się rodziła to nie wiedziałam,ze będzie to tak popularne imię,
mówimy na nią Nati, Natasia, Natulka...

czyli będzie u nas Mati i Nati:-)

meżuś był bardzo pewien chłopaka więc powiedziałam,że jak będzie dziewczynka
to ja nadam imię a miałaby byc Olimpka:-)

Ja rowniez w podstawowce bylam jedyna jako EMILKA za to w szkole sredniej mialam jeszcze jedna Emilke w klasie :-D!!!!!!!

u nas synek chyba bedzie mial na imie JULIAN !!!!!

reklama
Do góry