reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych pociech

reklama
Nikus Ala i Alicja bardzo mi sie podobaja
ale moja dzidzia juz jest Nellie i juz chyba bym sie nawet nie umiala przestawic na nic innego
A dla chlopca podoba mi sie Franek

Mnie się zawsze bardzo podobało imię Natalia, ale M uparł się na Dagmara i tak już zostanie.
Ostatnio czytałam, że Natalia było to najczęściej nadawane imię w zeszłym roku w Krakowie, więc może to i dobrze że dałam się przekonać:tak: - jak zawołam córkę to nie będzie się odwracać połowa dzieciaków na podwórku.

masz racje Anieczka ja chcialabym imie nie do konca popularne.
osobiscie w swoim zyciu spotkalam tylko 1 osobe o moim imieniu i mysle ze dobrze mi z tym, a jestem Michalina, co niektorym sie niepodoba a niektorym przciwnie niektore moje kolezanki tak chcialy nazwac swoje dziewczynki

M_KTOSIA - bardzo ladne masz imie i faktycznie nie czesto spotykane....
A jak Twoj maz do Ciebie mowi? Potrafi powiedzic Michalina???;-) :-D

Michalinka... bardzo ładnie :-)
ja jako hania też byłąm jedna w przedszkolu, szkole, LO i na studiach:-) ...
teraz częściej się pojawia to imię.

u nas od początku miał być Mateusz(Mati i Matias - tak Go nazywany) troche ostatnio
często nadawane to imię ale już nie zmieniamy...nie wiem ...jakieś przesądy:no:
Natalia...też jak się rodziła to nie wiedziałam,ze będzie to tak popularne imię,
mówimy na nią Nati, Natasia, Natulka...

czyli będzie u nas Mati i Nati:-)

meżuś był bardzo pewien chłopaka więc powiedziałam,że jak będzie dziewczynka
to ja nadam imię a miałaby byc Olimpka:-)

Ja rowniez w podstawowce bylam jedyna jako EMILKA za to w szkole sredniej mialam jeszcze jedna Emilke w klasie :-D!!!!!!!

u nas synek chyba bedzie mial na imie JULIAN !!!!!

reklama
Do góry