_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
owszem też widziałam nie jedną taką liste ale skoro sama napisałaś i uznałaś że są "dziwne " to musi być to również Twoje zdanie....
rozumiem też jak ktoś powie "nie dam mojemu dziecku na imię tak czy tak " ok nie dam bo jest nie w moim stylu , albom nie pasuje do nazwiska...
ale nie nazwę dziwne czy jakoś podobnie..
jak to właśńie na takich listach pisza że fuuuj ochyda itp....
skoro w sowim poście uznałaś że "dziwne" to znaczy ze za takie je uważasz...
no w innym wypadku nie wkleiłabyś tuch imion tutaj...
a jesli by Cię zdziwiło czemu ludzie tak uważają to zadałabyś po prostu pytanie.. dlaczego ludzie to imię uznaja za dziwne skoro jest po prostu "nietypowe"
byłaby inna gadka...
ale jest niestety inna...
luźne rozmowy sa luźnymi rozmowami..
a to jest obrażanie innych.. bo np .. co byś zrobiła jakby króaś dziewczyna się odezwała ze ona tak ma na imię i czemu uważasz to za dziwne??
poczułaby się urażona...
rozumiem też jak ktoś powie "nie dam mojemu dziecku na imię tak czy tak " ok nie dam bo jest nie w moim stylu , albom nie pasuje do nazwiska...
ale nie nazwę dziwne czy jakoś podobnie..
jak to właśńie na takich listach pisza że fuuuj ochyda itp....
skoro w sowim poście uznałaś że "dziwne" to znaczy ze za takie je uważasz...
no w innym wypadku nie wkleiłabyś tuch imion tutaj...
a jesli by Cię zdziwiło czemu ludzie tak uważają to zadałabyś po prostu pytanie.. dlaczego ludzie to imię uznaja za dziwne skoro jest po prostu "nietypowe"
byłaby inna gadka...
ale jest niestety inna...
luźne rozmowy sa luźnymi rozmowami..
a to jest obrażanie innych.. bo np .. co byś zrobiła jakby króaś dziewczyna się odezwała ze ona tak ma na imię i czemu uważasz to za dziwne??
poczułaby się urażona...
Ostatnia edycja: