reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

mi dla chłopca podoba się jeszcze Kordian:tak:
ale no ja muszę dziewczęcego szukać..

persefona zalezy jakie angielskie...
bo np takie jak włanie Bryan , czy nie wiem Jessica.. to mi się też nie podobają...
ale wolałabym już dac tak niż Brajan albo Dżesika;-)
albo typowe Mercedes , czy Eileen .. np..

to zalezy od gustu i od osoby...;-)

reklama
Ja sie śmiałąm, że jak będe miała córke to nazwe zgodnie z modą: Dżesika Wanesa ... ha , a może syna nazwiemy Brajan Dżejson! :-D

hehe
moja nie jest na liście wogóle :-p
ale tak na poważnie to na 2 miejscu..
tylko policzcie sobie że na tyle dzieci ci się rodzą i przemieszają to nie tak często spotkać takie same imiona...
teraz same Zosie i Zuzie będa i się nikt nie przejmuje;-)

Ostatnio moi znajomi nazwali swoją córkę Vittoria i wszyscy wołają na nią "witek " :-D
A imię Brajan nadał swojemu synkowi kuzyn mojego M i w urzędzie nie mogli zarejestrować innej pisowni jak tej powyżej, chyba że deklarowaliby w najbliższym czasie wyjazd za granicę na stałe. Inni znajomi mają synka Alexa i też mieli problem z pisownią przez x w urzędzie. Wiele osób pyta się mnie czy Maks będzie pisane przez ks czy x ale nam się podoba ta wersja łacińska przez ks. A słyszeliście o imieniu dla dziewczynki Minolta? hahaha czego to ludzie nie wymyślą.

Ostatnio moi znajomi nazwali swoją córkę Vittoria i wszyscy wołają na nią "witek " :-D
A imię Brajan nadał swojemu synkowi kuzyn mojego M i w urzędzie nie mogli zarejestrować innej pisowni jak tej powyżej, chyba że deklarowaliby w najbliższym czasie wyjazd za granicę na stałe. Inni znajomi mają synka Alexa i też mieli problem z pisownią przez x w urzędzie. Wiele osób pyta się mnie czy Maks będzie pisane przez ks czy x ale nam się podoba ta wersja łacińska przez ks. A słyszeliście o imieniu dla dziewczynki Minolta? hahaha czego to ludzie nie wymyślą.

Minolta to przecież aparaty fotograficzne i jakieś drukarki :-D Konica Minolta

Żelka właśnie miałam to pisać. Konica Minolta mam taką drukarkę w pracy.
Niedługo wymyślą imię HP :-)

Jakaś polska celebrytka tak nazwała swoją córkę, paparazzi spytali ją dla żartów czy jak kolejne jej dziecko będzie chłopcem to da mu na imię Cannon :-D

reklama
Znalazłam w necie najdziwniejsze imiona:
Dalida, Doanata, Erwin, Ewald, Monier, Ismena, Parys, Saminda, Fotis, Idalia, Adalbert,Eskil,Amandus,Karin,Gustaf,Tove,Agnes,Lovisa,Alma,Kajsa,Anton,Mira,Leif itd. znacie jeszcze jakieś dziwnie?

A Wy jesteście zadowolone z imion jakie nadali Wam rodzice?

Do góry