reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

o Axel jeny super imię podoba mi się :-) tak jak Alan ale jednego juz mam w bliskiej rodzinie a charaktery że niech go .... ma 7 lat zawiętocha

reklama
Bra masz rację:) dlatego ja nie nastawiam się na 100% na wybrane imię.
Kamcia Gabryś to też super imię, ja dla dziewczynki jak coś to dam Gabrysia:)

Mnie się bardzo podoba imię dla chłopca Marcel :-) ale mężowi niet więc nie wiem.
Z dziewczynką jest u nas łatwiej bo mamy dwa typy Martyna i Julia.

A Axel - też jestem za takie oryginalne i jednocześnie ładne :-)

Bra - moja babcia ma na imię Blanka:-) Ja osobiście bardzo lubię to imię :-)

basiekk - bardzo nietypowe imię dla babci. W tamtych czasach chyba było szczytem wymyślności. Zresztą całe rodzeństwo mojej babci ma takie tradycyjne imiona typu Antonina, Stefa - a jej dali Joanna, też zupełnie niespotykanie wśród tego pokolenia :)

A Axel mi się bardzo z Alexem kojarzy ale ogólnie bardzo łądne imię. W Polsce bym tak nie dała, ale ty mieszkasz za granicą więc inna sprawa.

Bra to przybijam Ci piątkę :-)

Salsera - ano nietypowe zgadzam się :-) Ale mojej prababci musiało się spodobać :-)
Ale moja babcia cała jest jest nietypowa :-)

hehe teraz będę się zastanawiać czy dac Gabriel czy Axel:-p

dla dziewczynki Gabrysia nie moze być bo mojego ojca córka (z 2 małżeństwa) ma Gabrysia więc głupio by to wyglądało;-)

Alan mi się ni podoba bo to imie mi się tu przejadło.. co 2 koleś to albo Patrick albo Alan:baffled:

My z mężem już ustaliliśmy że jak chłopiec to Gabriel a jak dziewczynka to Gabrysia więc wołamy Gabi bo to takie unisex haha;-)

reklama
Do góry