reklama
basiekkk
Fanka BB :)
Mnie się bardzo podoba imię dla chłopca Marcel :-) ale mężowi niet więc nie wiem.
Z dziewczynką jest u nas łatwiej bo mamy dwa typy Martyna i Julia.
A Axel - też jestem za takie oryginalne i jednocześnie ładne :-)
Bra - moja babcia ma na imię Blanka:-) Ja osobiście bardzo lubię to imię :-)
Z dziewczynką jest u nas łatwiej bo mamy dwa typy Martyna i Julia.
A Axel - też jestem za takie oryginalne i jednocześnie ładne :-)
Bra - moja babcia ma na imię Blanka:-) Ja osobiście bardzo lubię to imię :-)
basiekk - bardzo nietypowe imię dla babci. W tamtych czasach chyba było szczytem wymyślności. Zresztą całe rodzeństwo mojej babci ma takie tradycyjne imiona typu Antonina, Stefa - a jej dali Joanna, też zupełnie niespotykanie wśród tego pokolenia
A Axel mi się bardzo z Alexem kojarzy ale ogólnie bardzo łądne imię. W Polsce bym tak nie dała, ale ty mieszkasz za granicą więc inna sprawa.
A Axel mi się bardzo z Alexem kojarzy ale ogólnie bardzo łądne imię. W Polsce bym tak nie dała, ale ty mieszkasz za granicą więc inna sprawa.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe teraz będę się zastanawiać czy dac Gabriel czy Axel
dla dziewczynki Gabrysia nie moze być bo mojego ojca córka (z 2 małżeństwa) ma Gabrysia więc głupio by to wyglądało;-)
Alan mi się ni podoba bo to imie mi się tu przejadło.. co 2 koleś to albo Patrick albo Alan
dla dziewczynki Gabrysia nie moze być bo mojego ojca córka (z 2 małżeństwa) ma Gabrysia więc głupio by to wyglądało;-)
Alan mi się ni podoba bo to imie mi się tu przejadło.. co 2 koleś to albo Patrick albo Alan
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja mam koleżankę Irminę i właśnie mówi się na nią Irma, Minuś, Minka, Irmuś.. inaczej to nie
Podziel się: