reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

Bara - mam chrześnicę Blankę i mówimy do niej: Blanusiu, Blaneczko, Blaniu, ale powiem Ci, że charakterna i uparta ta moja chrześnica - pewnie po ciotce :)

reklama
Ja co do Krzysztofa to mam 2 zdania:-p
dobre i złe:-D

dobre bo mój ex to Krzysiek a ciągle mamy normalny kontakt bo fajny z niego chłopak tylko nie pasowaliśmy do siebie;-) więc zostaliśmy kumplami..
a złe bo mojej mamy ex mąż (nie mój tata) to istny cham i gbur:dry::sorry:
tak więc chyba nie od imienia charatkter idzie...;-)
ale gdyybym tego chama nie poznała to miałabym wręcz bardzo dobre zdanie o tym imieniu:tak:
choć złego wcle nie mam:-D
ale pokjręciłam:-p

Wiem Kamcia,że nie od imienia charakter idzie, ale jak tak sobie pomyślałam o tym imieniu to nie mam z nim złych skojarzeń

Bara - mam chrześnicę Blankę i mówimy do niej: Blanusiu, Blaneczko, Blaniu, ale powiem Ci, że charakterna i uparta ta moja chrześnica - pewnie po ciotce :)

Powiem ci, że jak czytam te twoje zdrobnienia to zaczynam sie przekonywać ;) A moja Blanka byłaby charakterna po mamusi- oby nie ;-) Boże proszę, żeby miała charakter po tacie ! :tak:;-):-)

Axel kojarzy mi się z zespołem GUNS N' ROSES:) Lubiłam ich piosenki wokalista też niczego sobie:))))))))

to się ciesze że się wam podoba :-)
ja nie słyzszłam wcześniej tego imienia..
a może i zmienimy z Gabriela na Axel..
musze jeszcze dobrze poszukać imion:-p może jakieś kolejne mi się trafi:-)

reklama
Ja w tańcu z gwiazdami chyba poraz pierwszy usłyszalam to imię ;)

A co do Krzyśka, to Wszystkie Krzyśki jakich spotkalam w życiu byli fajnymi, ułożonymi, zrównoważownymi i zabawnymi facetami.Może troszkę zbyt zazdrośni o swoje kobiety ale mimo to , to dobre chopaki są ;)

Z Igorem nigdy się nie spotkałam, ale bardzo ładnie brzmi :)

Zresztą ja wierzę, że pojawia się taki moment w życiu rodziców, czy to jeszcze w ciąży, czy to juz po porodzie , że imię staje się oczywiste- myśle, że u nas też tak będzie ;) Chociaż mój mąż tyle juz mi mówi o Blance, że to imię jakoś zakorzeniło sie w mojej głowie ;)

Do góry