reklama
lolila
Początkująca w BB
Wraz z moim mężem mamy na szafie wydrukowaną tabelkę z propozycjami imion dla córki i syna.
Mnie najbardziej dla chłopca podoba się imię LEON a dla dziewczynki POLA.
Mąż jeszcze się nie zdecydował, ale ja do maleństwa już mówię Leonku, jakoś podświadomie czuję, ze będziemy mieli synka.
Mnie najbardziej dla chłopca podoba się imię LEON a dla dziewczynki POLA.
Mąż jeszcze się nie zdecydował, ale ja do maleństwa już mówię Leonku, jakoś podświadomie czuję, ze będziemy mieli synka.
W pierwszej ciąży wiedziałam dosłownie od dnia pierwszego , że będzie to chłopiec o imieniu Cezary, i intuicja nie zawiodła teraz mam jedynie delikatne przeczucie dziewczynkowe ( ale to bardziej ja chce niż wiem )
Zgadzam sie ze imię powinno ładnie komponowac sie z nazwiskiem - biore to pod uwagę
Zgadzam sie ze imię powinno ładnie komponowac sie z nazwiskiem - biore to pod uwagę
persefona
Fanka BB :)
Pisałam już o Remigiuszu (śliczne to imię),ale przyszło mi w końcu imię dla dziewczynki,co sądzicie o Anielce? (mi kojarzy się z aniołkiem)
lolila
Początkująca w BB
persefona - Anielka jak najbardziej jest dla mnie na tak, z tym imieniem mam same miłe wspomnienia, to imię mojej ukochanej babci Anielci, bo tak na nią mówimy. Masz rację geneza tego imienia mówi, ze wywodzi się ono od słowa ANIOŁ.
karolq8
A mi sie ostatnio spodobalo imie Ola w tym najlepsze jest to ze mama mnie chciala tak nazwac a pozniej mowilam ze dziekuje Bogu ze tata sie nie zgodzil. Nigdy nie podobalo mi sie to imie moze dlatego ze kolezanka z klasy tak miala i niezbyt fajna byla i to zostalo w pamieci. A teraz zaczynam sie nad tym powaznie zastanawiac Podoba mi sie Aleksandra jak i Ola
reklama
lepidoptera
Persefona - sama się nad nim chwilkę zastanawiałam:-), znam jedną Anielcię - mama mojej przyjaciółki - dusza człowiek
Podziel się: