reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

gochna_oo ja ma Wiktorie i kilka moich kolezanek a więc pragne ostrzec! imie śliczne ale dziewczynki o tym imieniu to niezłe rozrabiaki:rofl2: takze się zastanów;-)

reklama
gochna_oo ja ma Wiktorie i kilka moich kolezanek a więc pragne ostrzec! imie śliczne ale dziewczynki o tym imieniu to niezłe rozrabiaki:rofl2: takze się zastanów;-)
Hehe co do Wiki to zgadzam się i ja - straszne rozrabiaki:tak::-)
Imię dla chlopczyka- Ruben, Samuel albo Tymoteusz
dla Dziewczynki - Julia,Martyna
Jak będzie dziewczynka to napewno Julka (mój mąż wybrał już imię) a jeśli chlopiec to ja wybieram-pewnie Ruben (kojarzy mi sie pięknie Rubin:-)ma cos w sobie to imie:tak:)

Prosze jakie zdecydowane, a ja nadal nie mam imienia dla chłopca...do następnej wizyty niecałe 2 tygodnie i może nie będzie mi wcale potrzebne...

Prosze jakie zdecydowane, a ja nadal nie mam imienia dla chłopca...do następnej wizyty niecałe 2 tygodnie i może nie będzie mi wcale potrzebne...
;-)Węszę z tego,że marzy Ci się dziewczyneczka:-) oj mi też...(przyszłemu dziadkowi,babci i mojemu M też)ale co mam sen to śni mi sie synek. I cieszę się bardzo,ze to chłopczyk... Muszę jeszcze troszke poczekac żeby sie dowiedzieć:tak:

A ja właśnie chcę chłopca, tylko nie możemy się dogadać co do imienia...ale jak będzie dziewczynka to też smutno mi nie będzie. Wczoraj śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę. Cudnie było przytulać swoje maleństwo do piersi:)

A ja właśnie chcę chłopca, tylko nie możemy się dogadać co do imienia...ale jak będzie dziewczynka to też smutno mi nie będzie. Wczoraj śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę. Cudnie było przytulać swoje maleństwo do piersi:)
Nie moge-Tobie tez śnił się Twój poród. Ja miałam tak dziś w nocy...położyli mi małego na brzusiu,ale nie widziałam go za dobrze bo ze szczęscia plakałam:tak:ale wiem,ze był to chlopczyk:tak: Powiedz jak wyszedł Ci test ciązowy przed terminem @ czy po terminie @. Mi 3 dni przed terminem @

Powiedz jak wyszedł Ci test ciązowy przed terminem @ czy po terminie @. Mi 3 dni przed terminem @
A ja kie to ma znaczenie????? Bom ciekawa:-p
Imię dla chlopczyka- Ruben, Samuel albo Tymoteusz
Widze kolejnego Samuelka.:-p To jest też nasz typ i nikt mi go z głowy nie wybije:rofl2:

Kaka czyli Hanka?????

Mój tato zapytał nas w sobote tzn M zapytał jakie imie wybrał i jak powiedział imię dziewczynki Kornelia to moja mama tak sie skrzywiła jakby conajmniej cytryne jadła:crazy: Ale najważniejsze ze nam sie podoba;-)

To ja napisze Majeczko mi wyszedl test z 4 lub 5 dni przed @ :-) wiec moze na dziewczynke
ale co ma byc to bedzie :-) .
Jak bedzie OLIWIA to bede najszczesliwsza na swiecie :-)
A jak bedzie ARTUR to rowniez bede skakac z radosci :-)

Czarna mowi sie ze jesli test wyszedl pozytywny przed terminem @ to na dziewczynke a jesli po planowanej @ to na chlopczyka :-) i podobno sie to w jakims stopniu sprawdza :-)
Czarna a jak u Ciebie wyszedl??????

reklama
Do góry