reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Hehe co do Wiki to zgadzam się i ja - straszne rozrabiaki:-)gochna_oo ja ma Wiktorie i kilka moich kolezanek a więc pragne ostrzec! imie śliczne ale dziewczynki o tym imieniu to niezłe rozrabiaki takze się zastanów;-)
Imię dla chlopczyka- Ruben, Samuel albo Tymoteusz
dla Dziewczynki - Julia,Martyna
Jak będzie dziewczynka to napewno Julka (mój mąż wybrał już imię) a jeśli chlopiec to ja wybieram-pewnie Ruben (kojarzy mi sie pięknie Rubin:-)ma cos w sobie to imie)
majeczka02
;-)Węszę z tego,że marzy Ci się dziewczyneczka:-) oj mi też...(przyszłemu dziadkowi,babci i mojemu M też)ale co mam sen to śni mi sie synek. I cieszę się bardzo,ze to chłopczyk... Muszę jeszcze troszke poczekac żeby sie dowiedziećProsze jakie zdecydowane, a ja nadal nie mam imienia dla chłopca...do następnej wizyty niecałe 2 tygodnie i może nie będzie mi wcale potrzebne...
A ja właśnie chcę chłopca, tylko nie możemy się dogadać co do imienia...ale jak będzie dziewczynka to też smutno mi nie będzie. Wczoraj śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę. Cudnie było przytulać swoje maleństwo do piersi
majeczka02
Nie moge-Tobie tez śnił się Twój poród. Ja miałam tak dziś w nocy...położyli mi małego na brzusiu,ale nie widziałam go za dobrze bo ze szczęscia plakałamale wiem,ze był to chlopczyk Powiedz jak wyszedł Ci test ciązowy przed terminem @ czy po terminie @. Mi 3 dni przed terminem @A ja właśnie chcę chłopca, tylko nie możemy się dogadać co do imienia...ale jak będzie dziewczynka to też smutno mi nie będzie. Wczoraj śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę. Cudnie było przytulać swoje maleństwo do piersi
A ja kie to ma znaczenie????? Bom ciekawaPowiedz jak wyszedł Ci test ciązowy przed terminem @ czy po terminie @. Mi 3 dni przed terminem @
Widze kolejnego Samuelka. To jest też nasz typ i nikt mi go z głowy nie wybijeImię dla chlopczyka- Ruben, Samuel albo Tymoteusz
Kaka czyli Hanka?????
Mój tato zapytał nas w sobote tzn M zapytał jakie imie wybrał i jak powiedział imię dziewczynki Kornelia to moja mama tak sie skrzywiła jakby conajmniej cytryne jadła Ale najważniejsze ze nam sie podoba;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
To ja napisze Majeczko mi wyszedl test z 4 lub 5 dni przed @ :-) wiec moze na dziewczynke
ale co ma byc to bedzie :-) .
Jak bedzie OLIWIA to bede najszczesliwsza na swiecie :-)
A jak bedzie ARTUR to rowniez bede skakac z radosci :-)
ale co ma byc to bedzie :-) .
Jak bedzie OLIWIA to bede najszczesliwsza na swiecie :-)
A jak bedzie ARTUR to rowniez bede skakac z radosci :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna mowi sie ze jesli test wyszedl pozytywny przed terminem @ to na dziewczynke a jesli po planowanej @ to na chlopczyka :-) i podobno sie to w jakims stopniu sprawdza :-)
Czarna a jak u Ciebie wyszedl??????
Czarna a jak u Ciebie wyszedl??????
reklama
majeczka02
Słyszałam,ze jak test ciążowy wychodzi przed terminem @ to na dziewczynke,a jak po terminie @ to na chłopcaA ja kie to ma znaczenie????? Bom ciekawa
No to Dorotko zobaczymy czynam sie te dziewczynki sprawdzą