reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

No zobaczymy czy sie spelni ale mnie to obojetne :-) Moj gin powiedzial ze kolo 20 tygodnia
powie nam czy chlopiec czy dziewczynka :-).Ja jednak podswiadomie stawiam na dziewczynke
ale nie dlatego ze bardziej chce dziewczynke od chlopca ,ale jakos tak od poczatku mnie
sie wydaje ze nosze dziewczynke :-)

reklama
Czarna mowi sie ze jesli test wyszedl pozytywny przed terminem @ to na dziewczynke a jesli po planowanej @ to na chlopczyka :-) i podobno sie to w jakims stopniu sprawdza :-)
Czarna a jak u Ciebie wyszedl??????
no to Was pociesze mi wyszedł test na 5 dni przed terminem i u mnie chlopiec.... tak wychodzi z usg. Co do imion to dla chlopca bardzo podoba mi sie Remigiusz ale nie mam zwolennika u meza dla tego imienia. podobaja mi sie imiona Mateusz i Kamil ale to pierwsze bym chciala....... a gdyby usg sie myliło to dziewczynka bedzie Daria, bo w domku mam juz Natalke.

Moja chrześniaczki mi wczoraj zapowiedziała, ze mam urodzić chłopca albo dziewczynkę i nic innego... więc dużego wyboru mi niepozostawiła hehehe

wracajac do imion...dla mnie imie ma byc ladne nie tylko ze wzgledu na brzmienie,ale tez na znaczenie... Julia znaczy dziewica czysta, a Samuel od Boga uproszony:tak:Tymoteusz to czciciel Boga. Ruben Bog zobaczyl moja nedze.
A wz zastanawialiscie sie nad znaczeniem imion dla waszych maluszkow?

reklama
Majeczka fakt czytac czytam znaczenia ale nie przywiazuje do tego wagoi i napewno sie tym nie kieruje. Raczej kojarze je z osobami co je noszą. A jeżeli niespotkałam osoby o takim im ieniu to jeszcze lepiej:-p

Do góry