reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

Wszystkim mamusiom październikowym życzymy:

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!

reklama
Kaka pomysłów i typów masz wiele tylko brak zdecydowania. Ja jak widać już wybrałam(wybraliśmy) ale naprawde wszystko moze sie zmienić:tak: Jeszcze jest kupe czasu;-)

Śliczne wybieracie imiona i fajnie ze sie niepowtarzają. Ja lubie takie imionka mało znane:rofl2:
Mamy Nikolkę (jak ją rejestrowałam była pierwsza w moim mieście;-)) I Laure też mało popularne w naszych rejonach :tak:.
Teraz nasze typy jak narazie są niezmienione z poprzedniej ciąży
dziewczynka: Anastazja (Laurka tak miała mieć na imie)
chłopiec: Samuel (bez możliwosci zmiany:-D)
Ale wszytko wyjdzie w praniu jak przy Laurze:-p;-)

Samuel to piękne imie:-) Jestem w grupie przyszłych mam listopadowych. My od razu ustaliliśmy imiona. Mój M dla dziewczynki - Julka ,a ja dla chłopca Ruben (szalenie podoba mi sie to imię ma w sobie coś...)

Samuel to piękne imie:-) Jestem w grupie przyszłych mam listopadowych. My od razu ustaliliśmy imiona. Mój M dla dziewczynki - Julka ,a ja dla chłopca Ruben (szalenie podoba mi sie to imię ma w sobie coś...)

Dziękuje. Niestety większość osób reaguje z niesmakiem na takie imię, ale nam to nieprzeszkadza im się niemusi podobać:-p
Ruben hmmmmm pierwszy raz słysze ale brzmi bardzo ciekawie:tak: Gratuluje wyboru;-)

Pamietam, ze już ostatnio miał być Samuel:) Ja chyba chodziłam do 1 klasy z chłopcem o tym imieniu...a z Anastazją też jakoś ostanio nie wypaliło, moż etym razem się uda. Choć bardziej wolę zdrowbnienie od tego imienia - Nastka:)

Moja mama zaproponowała Michała - nie wiem, czy to wazne ale ja tak miałam mieć na imię hihi - a za mna chodzi Mateuszek, ale M się nie zgadza:no:

Kaka no właśnie i dalej tak ten Sami za nami łazi i M innego nieakceptuje:-D (mi kiedyś podobały sie jeszcze Dorian i Kryspin ale M:no:) A co do Anastazji na dzień dzisiejszy tak ale mamy jeszcze inne typy (mi sie trasznie podoba Nadia ale M:no:) Jeszcze dużo czasu wiec napewno coś znajdziemy.

Co do Mateuszka hmmm znam kilku takich małych Mati i nie za bardzo;-) Mi sie podobaja tamte Twoje typy np. Natan:tak: a co do Michałków to ogólnie fajne chłopaki.

Natanek to znowu M :no:, ostatnio wyskoczył z Brunem...a mi się z imieniem dla psiaka kojarzy:crazy:

Wiesz co kaka te nasze chłopy to tylko na jakis wózek i w przepaść:))
Ale szczerze Bruno ok tez z takim imieniem wyskoczyłam ale mój :no::no::-D:-D:-D

reklama
Do góry