reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Śliczne wybieracie imiona i fajnie ze sie niepowtarzają. Ja lubie takie imionka mało znane
Mamy Nikolkę (jak ją rejestrowałam była pierwsza w moim mieście;-)) I Laure też mało popularne w naszych rejonach .
Teraz nasze typy jak narazie są niezmienione z poprzedniej ciąży
dziewczynka: Anastazja (Laurka tak miała mieć na imie)
chłopiec: Samuel (bez możliwosci zmiany)
Ale wszytko wyjdzie w praniu jak przy Laurze;-)
Samuel to piękne imie:-) Jestem w grupie przyszłych mam listopadowych. My od razu ustaliliśmy imiona. Mój M dla dziewczynki - Julka ,a ja dla chłopca Ruben (szalenie podoba mi sie to imię ma w sobie coś...)
Samuel to piękne imie:-) Jestem w grupie przyszłych mam listopadowych. My od razu ustaliliśmy imiona. Mój M dla dziewczynki - Julka ,a ja dla chłopca Ruben (szalenie podoba mi sie to imię ma w sobie coś...)
Dziękuje. Niestety większość osób reaguje z niesmakiem na takie imię, ale nam to nieprzeszkadza im się niemusi podobać
Ruben hmmmmm pierwszy raz słysze ale brzmi bardzo ciekawie Gratuluje wyboru;-)
Pamietam, ze już ostatnio miał być Samuel Ja chyba chodziłam do 1 klasy z chłopcem o tym imieniu...a z Anastazją też jakoś ostanio nie wypaliło, moż etym razem się uda. Choć bardziej wolę zdrowbnienie od tego imienia - Nastka
Moja mama zaproponowała Michała - nie wiem, czy to wazne ale ja tak miałam mieć na imię hihi - a za mna chodzi Mateuszek, ale M się nie zgadza
Moja mama zaproponowała Michała - nie wiem, czy to wazne ale ja tak miałam mieć na imię hihi - a za mna chodzi Mateuszek, ale M się nie zgadza
Kaka no właśnie i dalej tak ten Sami za nami łazi i M innego nieakceptuje (mi kiedyś podobały sie jeszcze Dorian i Kryspin ale M) A co do Anastazji na dzień dzisiejszy tak ale mamy jeszcze inne typy (mi sie trasznie podoba Nadia ale M) Jeszcze dużo czasu wiec napewno coś znajdziemy.
Co do Mateuszka hmmm znam kilku takich małych Mati i nie za bardzo;-) Mi sie podobaja tamte Twoje typy np. Natan a co do Michałków to ogólnie fajne chłopaki.
Co do Mateuszka hmmm znam kilku takich małych Mati i nie za bardzo;-) Mi sie podobaja tamte Twoje typy np. Natan a co do Michałków to ogólnie fajne chłopaki.
reklama