reklama
blond_20
Czarownica
Paranoja...:/przykro mi malena ze muszisz tego sluchac
magdziunia
Październikowa Mama'08
Malena współczuję takiego teścia mądrali.
Ech ....
Ech ....
mój teść jest zapalonym katolikiem niekiedy to mam już dość jego durnego gadania... ostatnio powiedział mi że mam nazwać syna Antoni, bo jak był w rzymie to napisał list z prośbą o nowy dom do św. antoniego, a on po tygodniu dał mu dom a jaką zrobił aferę jak się dowiedział że bierzemy cywilny, a nie kościelny. stary dureń
http://lilypie.com/
Jest takie przysłowie: jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. Kazdy ma prawo ułożyć sobie życie po swojemu byle mu było wygodnie;-)
Mojego teścia mądrości:
Nie wolno się ubierać na brązowo bo to kolor diabła.
Nie wolno sadzić malw w ogrodzie bo to oznaka biedoty.
Nie wolno posiadać kominka, bo tak biedota się do szlachty upodobnić chce.
Dla małego chłopca tylko kolor różowy.
Jak nie głosujesz na PIS to pójdziesz do piekła.
Tylko Amerykanie są mądrzy.
Wszystko musi być zrobione z metalu (nawet altanka w ogródku) bo tak jest trwałe i się szybko nie zepsuje.
Tylko kompletni idioci segregują śmieci.
I tak można wymieniać
A ja tak lubię brązowy i bym iwecznie siedziała w ogródku - gdybym miała. Na domiar złego marzy mi się kominek...Amerykanie wydają mi się przemądrzali i zdecydowanie wolę drewno od metalu, a na domiar "złego" przymierzam się zeby zacząc sortować śmieci...już osobno odkładamy puszki po piwie a jeszcze chce miec pojemnik na plastik...Twój teść by ze mną oszalał
malena81
mamusia październikowa 08
I ja przyłańczam sie do współczuć. Mam nadzieje ze niebedzie wam tak marudził i wymadrzał sie jak juz maluszek bedzie na swiecie i nie bedzie sie w pierniczał
Nie będzie raczej się wsadzał, bo on się rodziną nie bardzo interesuje.
Tylko tak pitoli całymi dniami i na jego terenie nie da nic ruszyć. Nawet śmieci z kąta w kąt przewalić. No ale ja pyskata raczej jestem i kilka razy mu ostrzej odpowiedziałam, to teraz się mnie boi i do nas do mieszkania raczej nie zagląda.
Powinniśmy założyć osobny wątek o teściach
reklama