reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

nie no pewnie, kocha sie nie patrząc na płeć, ja też sie popłakałam na usg jak powiedziałą ze dziewczynka ale najlepiej byłoby to potwierdzić ;) ostatnio jak miałąm na rękach pół rocznego chłopca to jakoś nie czułam tego czegoś co z dziewczynkami, ale to pewnie kwestia przestawienia i jakby nie było przyzwyczajenia.

reklama
Justyna nic nie czułaś bo nie Twoje:-p.
Mi oczywiście było wszystko jedno, ale jakoś tak podświadomie od początku wiedzieliśmy, że będzie chłopak. Ale chciałabym mieć też i córunię :tak:Więc jak się pomylił to nic się nie stanie :happy:

nie wiem czy o to chodzi że nie moje, bo mamy też innych znajomych z małą córeczką, nawet z tego samego miesiąca co ten chłopiec, i jakoś inaczej jest.....:confused:

tak dzisiaj sie zastanawiam, niby wybraliśmy te Lilianę ale nie jestem tak zdecydowana na 500% jak na Laure byłam. może poszukam jeszcze jakiego "innego". ale ciężko. bo nie chcę żadnego oklepanego a znowusz takie "gwiazdorskie" jak np Vivienne to też :no:....

My przy Laurze mielismy wybrane Anastazja:-p ale miesiac przed porodem M wybrał Laure i tak juz zostało. Ja mojego Samiego mogłabym zmienic na Kryspiana lub Kasjana (choć Sami szalenie mi sie podoba)ale M:crazy::no::-D:-D:-D Tak wiec Samuś zostaje:-p
A Liliana to sliczne imie

Ja miałam przeczucie że będzie chłopak ale jan na usg powiedział mi gin że na 80% dziewczynka to też się ucieszyłam ale trudno było mi się przestawić. Ale na kolejnej wizycie gin powiedział że jednak chłopak ale już na 100% to znów musiałam sie przestawiać. Ale na ostatniej wizycie inny gim potwierdził chłopczyka i już tak się całkiem nastawiłam.
Co do imienia to Bartuś był od początku i nie mam wątpliwoście że chcę żeby mój synek tak miała na imię. Ale jak miała być Julia to też szukalam innego imienia bo nie byłam tak całkiem przekonana:-)

A ja do żadnego imienia nie jestem przekonana. No tak na 90% do Ignasia, ale M się uparł, że NIE. No i znajdź tu kompromis!:baffled:

U nas staneło na Kamilku, mieliśmy jeszcze pomysleć, ale juz sie przyzwyczailiśmy do tego imienia

reklama
A mi od samego początku spodobała się NADIA, minęło trochę czasu zanim M sie przyzwyczaił ale teraz nie chce żadnego innego- zresztą nie mam pojęcia jakie inne moglibyśmy dziecku wybrać...

Gdyby jednak Bozia zrobiła psikusa i urodziłby się chłopak to napewno będzie FILIP.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Do góry