reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

reklama
U mnie jest poważny dylemat. Tak jak do Juli bylam przekonana od razu, tak trudno mi wybrać imię synkowi. Mi się podoba Michał, Oliwier, Piotrowi z kolei Igor lub Adam. Mogłabym się ewentualnie zgodzić na jego wersję, ale też nie wiem na którą......

Pampuszek jeszcze Czarnej też się to imię podoba , więc gdybyście obie miały corki to byłyby trzy Nadie pażdziernikowe:tak::tak:

Gosia mi Twoje typy też bardziej się podobają niż Twego M (bo mój teść ma na imię Adam i jakoś nie bardzo mi się podoba:-D)

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

mój teść jest zapalonym katolikiem:crazy: niekiedy to mam już dość jego durnego gadania... ostatnio powiedział mi że mam nazwać syna Antoni, bo jak był w rzymie to napisał list z prośbą o nowy dom do św. antoniego, a on po tygodniu dał mu dom:szok: a jaką zrobił aferę jak się dowiedział że bierzemy cywilny, a nie kościelny. stary dureń:wściekła/y:

Qrcze przeciez to nie tesc bierze slub:)!!!mnie tez to drazni strasznie....u mnie w rosdzinie sa 3 rwligie wiec zawsze jest problem gdzie...i w koncu zawsze jest cywilny:)

mój teść jest zapalonym katolikiem:crazy: niekiedy to mam już dość jego durnego gadania... ostatnio powiedział mi że mam nazwać syna Antoni, bo jak był w rzymie to napisał list z prośbą o nowy dom do św. antoniego, a on po tygodniu dał mu dom:szok: a jaką zrobił aferę jak się dowiedział że bierzemy cywilny, a nie kościelny. stary dureń:wściekła/y:

http://lilypie.com/

Mojego teścia mądrości:
Nie wolno się ubierać na brązowo bo to kolor diabła.
Nie wolno sadzić malw w ogrodzie bo to oznaka biedoty.
Nie wolno posiadać kominka, bo tak biedota się do szlachty upodobnić chce.
Dla małego chłopca tylko kolor różowy.
Jak nie głosujesz na PIS to pójdziesz do piekła.
Tylko Amerykanie są mądrzy.
Wszystko musi być zrobione z metalu (nawet altanka w ogródku) bo tak jest trwałe i się szybko nie zepsuje.
Tylko kompletni idioci segregują śmieci.

I tak można wymieniać :-D

reklama
Do góry