reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
U mnie jest poważny dylemat. Tak jak do Juli bylam przekonana od razu, tak trudno mi wybrać imię synkowi. Mi się podoba Michał, Oliwier, Piotrowi z kolei Igor lub Adam. Mogłabym się ewentualnie zgodzić na jego wersję, ale też nie wiem na którą......
pampuszek:)
Początkująca w BB
malaulka
Podwójna mamusia
Pampuszek jeszcze Czarnej też się to imię podoba , więc gdybyście obie miały corki to byłyby trzy Nadie pażdziernikowe
Gosia mi Twoje typy też bardziej się podobają niż Twego M (bo mój teść ma na imię Adam i jakoś nie bardzo mi się podoba)
Gosia mi Twoje typy też bardziej się podobają niż Twego M (bo mój teść ma na imię Adam i jakoś nie bardzo mi się podoba)
pampuszek:)
Początkująca w BB
mój teść jest zapalonym katolikiem niekiedy to mam już dość jego durnego gadania... ostatnio powiedział mi że mam nazwać syna Antoni, bo jak był w rzymie to napisał list z prośbą o nowy dom do św. antoniego, a on po tygodniu dał mu dom a jaką zrobił aferę jak się dowiedział że bierzemy cywilny, a nie kościelny. stary dureń
blond_20
Czarownica
Qrcze przeciez to nie tesc bierze slub!!!mnie tez to drazni strasznie....u mnie w rosdzinie sa 3 rwligie wiec zawsze jest problem gdzie...i w koncu zawsze jest cywilny
malena81
mamusia październikowa 08
mój teść jest zapalonym katolikiem niekiedy to mam już dość jego durnego gadania... ostatnio powiedział mi że mam nazwać syna Antoni, bo jak był w rzymie to napisał list z prośbą o nowy dom do św. antoniego, a on po tygodniu dał mu dom a jaką zrobił aferę jak się dowiedział że bierzemy cywilny, a nie kościelny. stary dureń
http://lilypie.com/
Mojego teścia mądrości:
Nie wolno się ubierać na brązowo bo to kolor diabła.
Nie wolno sadzić malw w ogrodzie bo to oznaka biedoty.
Nie wolno posiadać kominka, bo tak biedota się do szlachty upodobnić chce.
Dla małego chłopca tylko kolor różowy.
Jak nie głosujesz na PIS to pójdziesz do piekła.
Tylko Amerykanie są mądrzy.
Wszystko musi być zrobione z metalu (nawet altanka w ogródku) bo tak jest trwałe i się szybko nie zepsuje.
Tylko kompletni idioci segregują śmieci.
I tak można wymieniać
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
malena81 wesoło macie w rodzinie.
(a on tak poważnie mówi czy to żarty?)
Niestety na 100% poważnie.
Nawet byłam świadkiem kilku awantur na wyżej wymienione tematy :-(