reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

ja od wczoraj mam myslenice.. ;-) wprawdzie to mąż ma teraz wybrać imię (ja wybrałam Natalię) ale nie mogę przestać. Podobają mi się Piotruś, Szymek, Wiktor.. Co najgorsze mąż nie ma jeszcze typów i podchodzi do tego z takim luzem, że aż mnie trzęsie ;-) do tego jeszcze jak wczoraj zapytałam o imię to odpowiedział: "nie wiem, zacząłem się przyzwyczajać do Helenki" :szok: No nic, zostanie na ewentualną niespodziankę na porodówce :-)

reklama
mi się przypałętało imię Jarosław... no ładne jest no, ale sama nie wiem... Nie mogę mieć dwóch Radosławów?? :-D

bo niestety imiona się kojarzą... Ja bym nie miała nic przeciwko Jarosławowi gdyby się z pewnym politykiem mi nie kojarzył, ale czy zwracać w ogóle na to uwagę?? Dzieci nie będą wiedziały za kilka lat kto to był ten człowiek. Ale jakoś już widzę jak ludzie gadają... Jak mówiliśmy że nazywamy syna Radek to mówili od razu "jak Sikorski!"... tyle że w końcu przestali to może i tym razem tak będzie?? Eh.. nie wiem sama...

Bo Olivier to fajny chłopak:-):-) cos o tym wiem:tak:

U nas dylemat odnośnie imienia dla chłopca- mnie się podoba Igor, Filip i Maksymilian(Maks) ale mojemu nie. A dziewczynka zostaje napewno Amelia Helenka tylko coś mi się zdaje, że w brzuchu jest BOY:tak:

reklama
U nas chłopak to będzie Antek :)
Ale przy dziewczynce się wahamy - Anielka (trochę za blisko Amelki, która mi się średnio podoba) albo Różyczka (trochę rzadkie, co nie jest dla mnie plusem, no i dość twarde w formie podstawowej, ale za to zdrobnienia jakie piękne...).

Do góry