reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

reklama
kakakarolina
Mnie raczej imie Maks sie kojarzy z bokserkiem tylko ze Max przez "x" a nie "ks":-D Jamnik to zawsze jakis kajtek albo Dzeki ;-)
Ale i tak jakby co to u mnie bedzie Maks, tak jak Maksymilian Kolbe :cool2:

Ostatnia edycja:
Ja zawsze myślalam o Antosiu ale mam coraz więcej wątpliwości. Mały Antoś jest super ale czy nastoletni Antek jest równie fajnie??? Na dzień dzisiejszy Bruno ale do sierpnia daleko :-)

Malutka Mikołaj to super imię, tak ma nasz 8-latek:-)A sam wybrał imię dla brata i będzie Maciej, więc będę miała w domu trzech panów na M. A żeby było śmieszniej nasz Mikołaj ma na drugie Maciej i wymyślił, że najmłodszy będzie Maciej Mikołaj i po problemie:-D

domi, ja jestem Katarzyna Zuzanna a moja młodsza siostra Zuzanna Katarzyna ;)
Mój małżonek to Maciej, imię piękne, ale na juniora się nie zdecydujemy :) Podoba nam się Jakub, z resztą ja chciałam albo Krzysztofa albo Jakuba, mojemu mężowi nie podoba się Krzysztof, a sam nie ma pomysłów, więc zostaje Kuba :) a na chwile obecną ma ksywkę operacyjną : Wercyngetoryks

Jak następnym razem się uda (i o ile się zdecydujemy) to dziewczynka będzie Jagoda :)

Pati25 - mały Maciuś, a potem Maciej - ładnie :)) W drugiej ciąży moje typy to był: Filip, Maciej i Piotr, ale niespodziewanie trzeba było szukać dla dziewczynki :-p
Teraz nie wiem, jeszcze nie wybraliśmy konkretnego imienia.

reklama
Ja zawsze myślalam o Antosiu ale mam coraz więcej wątpliwości. Mały Antoś jest super ale czy nastoletni Antek jest równie fajnie??? Na dzień dzisiejszy Bruno ale do sierpnia daleko :-)

Mnie sie też bardzo podoba Antoś ,a nastoletni znam jednego i mówia mu Antek i też fajnie :)
My w koncu obstawilismy cos dla dzieczynki i wybraliśmy Emilka :)

Do góry