reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
DeeDunia ja też się już przyzwyczaiłam i mój Maksymilian jest całkiem całkiem ;-)
Agnes92
Ja juz wiem, ze stuprocentowo chlopak, ale nie moge zdecydowac sie na wybor imienia i chyba bedzie mi M musial pomoc choc dla chlopca to ja mialam wybierac
Summerbaby
Ja zawsze myślalam o Antosiu ale mam coraz więcej wątpliwości. Mały Antoś jest super ale czy nastoletni Antek jest równie fajnie??? Na dzień dzisiejszy Bruno ale do sierpnia daleko :-)
malutka_ja87
no wlasnie nie wiem co z tym Antosiem..dla chlopca super, ale jakos Antoni do mnie nie przemawia...u nas chyba bedzie Mikolaj:-)albo Kacper:-)
Malutka Mikołaj to super imię, tak ma nasz 8-latek:-)A sam wybrał imię dla brata i będzie Maciej, więc będę miała w domu trzech panów na M. A żeby było śmieszniej nasz Mikołaj ma na drugie Maciej i wymyślił, że najmłodszy będzie Maciej Mikołaj i po problemie
domi, ja jestem Katarzyna Zuzanna a moja młodsza siostra Zuzanna Katarzyna
Mój małżonek to Maciej, imię piękne, ale na juniora się nie zdecydujemy Podoba nam się Jakub, z resztą ja chciałam albo Krzysztofa albo Jakuba, mojemu mężowi nie podoba się Krzysztof, a sam nie ma pomysłów, więc zostaje Kuba a na chwile obecną ma ksywkę operacyjną : Wercyngetoryks
Jak następnym razem się uda (i o ile się zdecydujemy) to dziewczynka będzie Jagoda
Mój małżonek to Maciej, imię piękne, ale na juniora się nie zdecydujemy Podoba nam się Jakub, z resztą ja chciałam albo Krzysztofa albo Jakuba, mojemu mężowi nie podoba się Krzysztof, a sam nie ma pomysłów, więc zostaje Kuba a na chwile obecną ma ksywkę operacyjną : Wercyngetoryks
Jak następnym razem się uda (i o ile się zdecydujemy) to dziewczynka będzie Jagoda
dorotak
Pati25 - mały Maciuś, a potem Maciej - ładnie ) W drugiej ciąży moje typy to był: Filip, Maciej i Piotr, ale niespodziewanie trzeba było szukać dla dziewczynki
Teraz nie wiem, jeszcze nie wybraliśmy konkretnego imienia.
Teraz nie wiem, jeszcze nie wybraliśmy konkretnego imienia.
reklama
martynaxyxymartyna
Ja zawsze myślalam o Antosiu ale mam coraz więcej wątpliwości. Mały Antoś jest super ale czy nastoletni Antek jest równie fajnie??? Na dzień dzisiejszy Bruno ale do sierpnia daleko :-)
Mnie sie też bardzo podoba Antoś ,a nastoletni znam jednego i mówia mu Antek i też fajnie
My w koncu obstawilismy cos dla dzieczynki i wybraliśmy Emilka
Podziel się: