reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
mąż z wielkim trudem w końcu wymyślił - Jakub, dla mnie nawet okej, już zdążyłam się z tym oswoić a on się wycofał - sprawdził na necie, że od kilku lat to najczęściej nadawane imię męskie w Polsce... Mówię mu - no i co, ja jestem Kaśka, w moich czasach mega popularne i co z tego, ale on się waha.. myślałam, że przy tej okazji przemycę Szymona, jako bardziej orginalne ale się okazało, że to drugie najczęściej nadawane imię..
dorotak
Fanka BB :)
katjusza77 - Szymon jak najbardziej, bardzo mi się podoba, sama bym dała tylko moja koleżanka ma syna o tym imieniu wrr... Jakub bardzo ładne ale jaoś ostatnio dużo tych Kubusiów, dla mnie nie.
Ale to tylko moje zdanie
Ale to tylko moje zdanie
Pati25
Zaciekawiona BB
My już od dawna wiedzieliśmy z mężem, że jak będziemy mieć córeczkę to na pewno będzie ALICJA. Jak dla mnie to najpiękniejsze imię na świecie!
No ale okazało się, że na Alicję trzeba będzie poczekać, bo na ostatnim USG pokazał nam się synek A z imieniem dla chłopca mamy WIELKI, WIELKI PROBLEM! :/ Wśród pomysłów był już: Ignacy, Wiktor, Tobiasz, ale obecnie stanęło na MAĆKU... Co sądzicie?
Pozdrawiam!
No ale okazało się, że na Alicję trzeba będzie poczekać, bo na ostatnim USG pokazał nam się synek A z imieniem dla chłopca mamy WIELKI, WIELKI PROBLEM! :/ Wśród pomysłów był już: Ignacy, Wiktor, Tobiasz, ale obecnie stanęło na MAĆKU... Co sądzicie?
Pozdrawiam!
A my tez mielismy problem z wyborem imienia dla chlopczyka, mnie sie podoba Maksymiliian, ale mojemu niestety nie, ale i tak jak bedzie chlopczyk to Maksymilian - postawilam na swoim
Dla mnie jest to najpiekniejsze imie :-) a mojemu kojarzy sie z... psem
Nie wiedzialam ze z tymi imionami jest taki problem, dla dziewczynki wybrac to chyba latwiej
Pati25- zycze Ci zeby problem z wyborem imienia wkoncu zniknal . Kazdy ma inny gust co do imion, ale powiem Ci ze moj brat tez myslal nad Ignacym, bo maly to tak ladnie Igi albo Ignas,ale jak duzy to...mnie nie bardzo to imie, Ale jak najbardziej szanuje to jezeli sie Tobie podoba.
Pozdrawiam
Dla mnie jest to najpiekniejsze imie :-) a mojemu kojarzy sie z... psem
Nie wiedzialam ze z tymi imionami jest taki problem, dla dziewczynki wybrac to chyba latwiej
Pati25- zycze Ci zeby problem z wyborem imienia wkoncu zniknal . Kazdy ma inny gust co do imion, ale powiem Ci ze moj brat tez myslal nad Ignacym, bo maly to tak ladnie Igi albo Ignas,ale jak duzy to...mnie nie bardzo to imie, Ale jak najbardziej szanuje to jezeli sie Tobie podoba.
Pozdrawiam
Black_Opal
Dla mnie Maciej to jedno z najpiękniejszych imion Ale mój M tak ma więc synusiowi nie dam hihi
Pati25
Zaciekawiona BB
Maciej to pięknie imię i prawdopodobnie na tym pozostanie, bo to jedno z naprawdę niewielu, jakie podoba się zarówno mnie jak i mojemu mężowi a więc będzie mały Maciuś.... w sumie fajnie brzmi ;-)
A do tego wszystkie Maćki to fajne chłopaki!!!
DeeDunia - imię Maksymilian też bardzo mi się podoba, ale jak zaproponowałam mojemu mężowi to też od razu skojarzyło mu się z psem... hehe a on zbyt uparty, więc raczej nie da się przekonać.
A do tego wszystkie Maćki to fajne chłopaki!!!
DeeDunia - imię Maksymilian też bardzo mi się podoba, ale jak zaproponowałam mojemu mężowi to też od razu skojarzyło mu się z psem... hehe a on zbyt uparty, więc raczej nie da się przekonać.
reklama
kakakarolina
Bo Maksie to wszystkie jamniki z podwórka. Mi się też tak kojarzy jak wołam maks w piaskownicy to zawsze jakis przyleci
Podziel się: