reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

Widze k8libby ze masz podobny gust do mnie jesli chodzi o imiona:)Ja myslalam nad Kacper Dawid i Mikolaj (i Jan), ale M krecil nosem ,bo a to mu sie z kims kojarzylo a to nie podobalo... wiec wymyslilam Adam przemyslal kilka dni i o dziwo mu sie spodobalo:-)

reklama
Hej dziewczyny a co myślicie o Amelii i Nadii? Ja sie uparłam na te imiona :p a mój narzeczony na Julię:no: wyobrażacie to sobie najpopularniejsze imię :baffled: podoba mi się ale chce żeby moja córeczka miała orginalne imię jak mamusia:-p a nie co druga dziewczynka w Polsce to Julia ale on się tak uparł że jestem gotowa stoczyć z nim walke :-p

widzę, że temat imion na tapecie. U mnie był wielki dylemat. Ja na samym początku ciąży przeczuwałam, że będziemy mieli córeczkę i wybralismy imię Maja lub Iga. Oba imiona nam się bardzo podobały, tylko, że Maja bardzo popularne ostatnio. Dla chłopca nie mielismy żadnego pomysłu. Na USG w 16tc,20tc i 24tc wyszło, że będziemy mieć synka. Ja bardzo chciałam mieć Mikołaja, mój mąż Igora. Za nic nie mogliśmy się dogadać. Jak juz jakieś imię obojgu nam się podobało to sie okazywało, że albo w bliskiej rodzinie już jest takie imie, albo wśród znajomych, albo mi się źle kojarzy, albo mojemu mężowi, albo sprawdzaliśmy w necie znaczenia i np Błażej, które nam się bardzo podobało znaczy "sepleniący" więc też odpadło.
W końcu kiedyś na obiedzie u rodzinki mój mąż zaproponował, że może damy na imię naszemu synkowi Wiktor no i mi się spodobało i naszej całej rodzince również. Teraz jak ktoś mówi o naszym dzidziusiu, który jest w brzuszku, zawsze mówi Wiktorek, więc już nie możemy zmienić zdania ;) ale nawet o tym nie myslimy

reklama
Do góry