reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

mi też się Wiktor podoba, problem polega jedynie na tym (i stąd brak zdecydowania mojego męża), że tak nazywa się jamnik jego rodziców :szok::-D

reklama
Oj a u mnie również duży problem już od początku się zastanawiamy nad imionami ale to co mnie się podoba mojemu M nie i na odwrót, ale po długich dyskusjach doszliśmy do jako takiego kompromisu, więc jak będzie dziewczynka to Amelia,Helenka a chłopczyk Kornel, jutro usg mam nadzieję że się dowiemy kto tam rośnie w tym moim brzuszku:)

hej dziewczyny :) ja tu troche nowa, juz sie w sierpniowym watku wstepnie przedstawilam. my tez czekamy na drugie szczescie, pierwsze synek-Filipek, drugie dopiero w piatek sie dowiemy czy maly bedzie mial braciszka czy siostrzyczke. braciszek z pewnoscia bedzie Szymon a siostra Nadia badz Nastazja...zostaje czekac :)

RatinaZ - mój TŻ też nie bardzo był przekonany do Wiktora, ale ja się uparłam i nasz pierworodny to Wiktorek i teraz nie wyobrażamy sobie innego imienia dla niego :tak:.
Z naszą Olcią, to był wielki spontan i rezultat kompromisów, wybieranie na szybko, bo miał być chłopak ;P

U nas nie ma problemu, od 12 tc wiadomo, że będzie Ula i dziś już się ostatecznie potwierdziło:-). Gdyby był chłopak to byłby Antek.

No po prostu muszę się pochwalić. Mój M w końcu zaakceptował imię dla naszego Bąbla. W końcu stanęło na moim :-D. Będzie Tymon. Strasznie się cieszę i już chyba mogę zacząć mówić do niego po imieniu, a nie tylko Bąbel ;-). Cieszę się jak głupia :-D.

Dzag mamy jednego Tymona w rodzinie i dzieki temu tylko poznalam to imie :)

Heh a u nas wszystko sie zmienilo jak sie dowiedzielismy ze bedzie corcia. Wczesniej mielismy imie tylko dla chlopca bo tak sie nastawilismy a tu zonk :) Nastepnego dnia rano obudzilam sie z jednym imieniem w myslach a TZ jakims cudem od razu zaakceptowal no i bedzie Olivia! Sama jestem zdziwiona ale mnie tez podoba sie z kazdym dniem bardziej :D

Ja chyba powieszę mojego męża, juz mu się Kubuś nie podoba. Bo takie "spożywcze", no i koleś z którym on współpracuje, jest łysy i ma zeza i ma na imię Kuba, i jemu się kojarzy... Trzymajcie mnie! ja już do niego mówię Kubuś i wszyscy już mówią Kubuś, już się związałam z Kubusiem, a on teraz wymyśla.... Jestem skłonna zmienić jedynie na Kacper. Albo Kubuś albo Kacper!

reklama
ja mam podobna sytuację. mnie sie podoba Jaś, zas mojemu narzeczonemu kojarzy sie z facetem z pracy- starszym gadula i maruda.. ehh.. a ja juz nie mam innego pomyslu... nic mi nie pasuje do naszego Synka:-D

Do góry