reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

reklama
I tak nie ma cie tak źle mojemu się tylko Hilda i Truda podoba :eek: dobrze, że jeszcze tyle czasu :)
Takie śląskie :-).
Dziewczyny, powinno być prawo, że imiona wybierają matki. Mam wrażenie że byłoby mniej problemu z tym. Te nasze chłopy to w większości zamiast pomagać to tylko mieszają ;-).

oj nie tak duzo tego czasu. szybko leci, dopiero dowiedzialam sie ze w ciazy jestem a tu juz 6miesiac :-) kakakarolin nie dziwie Ci sie zze liczysz na to ze mezowi sie odmieni:-) bez obrazy dla meza ale orginalnosc orginalnoscia ale bez przesady:-D

Moje typy to Iwo, Piotr, Kosma, Tymon, Konstanty , Franciszek

mojemu podobają sie Szymon, Dominik

wspólne typy Piotr, Aleks ale wolelibyśmy Alex, tylko ze pewnie sie nie da przez x.

Czemu nie da sie przez x? W pl robia z tym jakies problemy? Bo my Olivie chcemy przez v bo tu bedzie rejestrowana, mieszkala,chodzila do szkoly, itd. Ale jak przyjdzie do jakichs dokumentow w pl to myslicie ze mozemy miec klopot?

wiem ze kuzynka mieszkajaca w Lodzi chciala miec Alexa przez x ale odmiwili - mozliwo0sc byla tylko Aleks lub Aleksy. imiona musza byc spolszczone-taki wymog podala- stad jest brajan- a nie brian, nikola, a nie nicole itd niby taki jest wymog od 2010 r

reklama
Do góry