reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Oj a ja mam drugie i sie ciagle wkurzam jak zapominam podac w dokumentach itp. Uwazam to za zbędne i irytujace w doroslym życiu. Ale jak sie ma sentyment czy cos spoko. My i tak mamy problem z jednym a co dopiero z dwoma yyy w sumie czterema
M
mama290
Gość
Ja jednego wymyślić nie moge a co dopiero dwa
Madzia_Bambina
Początkująca w BB
Moja teściowa twierdzi, że powinno być drugie imię z tego względu, że się jest bardziej unikatowym. Jak jest jedno to może się więcej takich osób powielić, a z dwoma już nie. Nie do końca się z tym zgodzę, bo na paszporcie przed ślubem było Magdalen Marii xxx 6 albo 8 w Polsce a teraz po ślubie jestem unikatowa z innym nazwiskiem ;P
finkemma
Ja lubie jak jest drugie imie nasz synu bedzie ( chyba) Alan Hubert. U nas wszyscy maja jakos tak sie przyjelo w rodzinie
Madzia_Bambina
Początkująca w BB
Mi też się podoba jak są dwa, ale u nas na pierwsze jest to co miało być na drugie, więc już nie wymyślam więcej
M
mama290
Gość
Ja mam Magdalena a nazwisko dwu członowe dość długie jakbym miała drugie imię to na bank by miejsca wszędzie brakowało syn najstarszy na dwa imiona i wystarczy dziś myśle na Julianem cieżko sie zdecydować
reklama
finkemma
Julek nam tez sie podoba, ladne imie
Podziel się: