reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków.

reklama
a mnie to nie interesuje, co mówią inni, zawsze będą gadać bo każdemu podoba się inne imię. Przy hubercie słyszałam, że za twarde imię, przy michale że dużo michałów i że takie nijakie imię, teraz że karoliny są wyniosłe i takie tam brednie. acha, i że dużo karolin małych tylko że ja nie znam ani jednej, tzn. znam ale w moim wieku.

jagoda mi się podoba

Zgadzam się z Gosikkk, a jakie ma znaczenie co myślą inni, to nasze dzieci i nasze decyzje, chociaż powiem Wam, że znacznie łatwiej jest mi wybrać imię dla dziewczynki, z synkiem był mega problem

U nas ma być Jagoda. I większość jak usłyszy nasz wybór przewraca oczami...ich problem.

JagOda..Jagódka. Piękne imię! Był to nasz typ dla dziewczynki i prawdę mówiąc też nie spotkał się z pozytywnym odbiorem wśród znajomych.
No ale u nas jak się w końcu okazało, jest siusiak:-) i mamy problem z wyborem imienia...ma być męskie, w miare krótkie, mało wymyślne i pasować do nazwiska:-D Póki co obstajemy przy Bartoszu.

nigdy imieniem nie dogodzimy wszystkim, zawsze ktos skrytykuje :-( najwazniejsze to nie dac bardzo wymyslatych w sensie niespotykanych dziwnych imion, zeby dziecko nie musialo sie cale zycie tlumaczyc skad to imie i dlaczego... a reszta to kwestia gustu naszego:-)

Np moje ale niestety nie podam bo w pl nas jest chyba kilka, ale to nie imię typu Jessica kunegunda czy Genowefa hehe krótkie imie proste,jak byłam w Egipcie dowiedziałam się że tam jest bardzo popularne ale w pl nie spotkałam drugiej takiej czasem na jakiś filmach usłyszę zagranicznych, ale każdy kto mnie nie zna myśli że to skrót lub ksywa

Oj dddmala kiedys musimy to z ciebie wyciągnąć ;) dzieki dziewczyny za propozycje moj maz dalej mowi Kazimierz... mam 3 miesiące zeby mu to wybić :D

reklama
Do góry