reklama
M
mama290
Gość
Ja mam Jana Stanisława i alexandra i maxymiliana w domu moje typu Kazimierz Henryk Filip joshko a i Andrzej ale w wersji angielskiej po dziadku i pomysłów brak
sylka mi mateusz sie podoba, sama bralam pod uwage , kolezanka ma mateusza i ladnie mozna skracac :-) u mnie w rodzinie kacprow, jakubow, filipow , michalow ,maksow juz sporo, wiec sila rzeczy odpadly te imiona , a maz to stanislaw :-)
mi sie tez kamil podoba -kami, kamis, kamilos kamilek :-) ale u nas mam nadzieje pozostanie oliwia , synek codziennie caluje brzuszek, i mowi oliwka oliwka czesc :-) narazie to taki opiekunczy jest oby tak bylo potem:-)
mi sie tez kamil podoba -kami, kamis, kamilos kamilek :-) ale u nas mam nadzieje pozostanie oliwia , synek codziennie caluje brzuszek, i mowi oliwka oliwka czesc :-) narazie to taki opiekunczy jest oby tak bylo potem:-)
M
mama290
Gość
Mnie sie imię kojarzy z osoba wiec jak kogoś nie trawie to nie dam takiego imienia jeszcE podoba mi sie rysiu ehhh te chłopaki
finkemma
Fanka BB :)
My nadal mamy dziecie bez imienne :/ nie potrafimy sie zdecydowac. Moze dam Hubert choc siostra mi mowi ze skrzywdze dziecko :/ tak samo o Wiktorze mowia ze powaznie ze staroswieckie ech...
gosikkk
dlaczego miałabyś skrzywdzić dziecko imieniem Hubert? Mam syna Huberta i nie uważam, żebym go skrzywdziła tym imieniem ;-)
finkemma
Nie ja, ludzie wokol kolezanki i siostry, tesciowa.
reklama
finkemma
Nie slucham bo zawsze to imie mi sie podobalo i zawsze mowilam ze jak bede miala syna to hubercika . Tak mial na imie moj dziadek i byl wspanialym czlowiekiem . Niestety moj maz sie nie zgadza i corcia tez. Stanelo na Alan mezowi sie podoba mi w miare tez corce nie bardzo . Ona by chciala Kacpra ale w de to Kaspa a ja nie lubie przeinaczania imion na. Kacper to Kacper
Podziel się: