reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków.

reklama
madzius5 ja mam na imię Małgorzata, ładnie :-)
u nas nadal albo Karolina, albo Paulina albo Magdalena ....... nie mogę się zdecydować, jednego dnia podoba mi się Madzia, po paru dniach mi przechodzi i kocham imię Karolinka, a potem Paulina ....... zwariować można. W sumie jest jeszcze trochę czasu. Pierwszemu synowi wymyśliłam imię na porodówce :-) a przed porodem miałam całkiem inne typy :-)

Gosik ja jestem Magdalena ale masz odrazu dwa imiona Magda i Lena :)ale jak ktoś mówi do mnie Madzia to mnie strzela :)

U nas będzie synuś imię wybrane dużo wcześniej, zanim jeszcze byłam w ciąży - Bryan. Mieszkamy w De i nie znamy nikogo o tym imieniu.

Z dziewczynką było gorzej. Długo myśleliśmy zanim nie znaliśmy płci, to co mi się podobało to mężowi nie :( Bianca, Vivienne, Nicolette, Coletta, Livia, aż w końcu stanęło na Layla, ale okazało się że będzie chłopczyk :) Mówiłam, że to przez męża, bo mówił do brzucha Dżordż (tak po prostu) i wiele koleżanek mowiło: jak macie imie dla chlopca to będzie chłopiec.

Moze zrobmy jakaś burze mózgów bo kilka z nas jeszcze bez imienia... oczywiscie z tego co widze problemem są imiona męskie. .. a więc mój mąż to Paweł wybrał imie Piotr spoko mi pasuje ale teraz dla drugiego siusiaka musze znaleźć bo zostanie Kazimierz ;) lubie proste imiona. Zawsze chcialam Jakuba ale tyle osob mi mowi ze to ciezkie charakterki i mi trochę namieszali. Chodzi tez za mną Mateusz ale mąż mi sie krzywi... ehhh

reklama
Do góry