reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

u nas jakby sie okazało ze bedzie chłopak to ma byc Jozef :) co do dziewczynki nie wiem moze Nadja?
ja mam meza obcokrajowca, wiec chcemy uniwersalnie, zeby dziadkowie mogli wymowic :)

reklama
U nas ma byc Basia ale jak na poczatku bylam przekonana to teraz coraz mniej...
W ogole to na samym poczatku miala byc Alicja.
Dla chlopca wybralam w koncu Vincent bo bardzo mi sie podoba,wlasnie takie dosyc uniwersalne ale m srednio. Jozef po polsku odpada ale po angielsku mi sie podoba. No i Richard.
My mozemy poszalec bo do pl raczej nie wrocimy ;)

Tabasia super masz sprawe bo mnie sie podobaja imiona zagraniczne ale niestety nie moge dac w pl :-(

Szaj nie bardzo mi sie podoba.. ja chyba jakas dziwna jestem.. hmm tzn dla dziewczynki to 3 mi sie podobaja a dla chlopca tez malo imion... no ale jakos wybiore..

Olusia a masz jakies typy w ogóle? wolisz tradycyjne czy nowoczesne? ;-) długie czy krótkie? :p z litera "r" czy nie? :p

reklama
Doli wczoraj tak myslalam nad imionami i jeszcze podoba mi sie imie dla chlopca Kamilek i Karolek oraz Emil.. ;-)

Do góry