reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

oj tak, niestety mętlik i ja miałam straszny :)
ale teraz już lepiej.... szukam czegoś prostego, ale nie staropolskiego, nie chcę Stanisława, ani Ryszarda, ani Antoniego, choć Antek, Rysio czy Staś brzmi fajnie, ale dla małego chłopca, potem już nie fajnie.
No i oczywiście żadnych Dżastinów ani Brajanów :)

reklama
Mamy nowy typ dla dziewczynki, Agnieszka :-D. Obojgu nam się podoba, żadnej Agi w rodzinie nie mamy. Moja przyjaciółka najlepsza ma tak na imię, ale myślę, że jakoś by to było.

Doli, mi się Natalka niesamowicie podoba, szkoda, że mój ślubny jest przeciw :-). Paulina źle się nam kojarzy, to samo Karolina i Milena. Hania odpada, Ania jest super, klasyczne, eleganckie i piękne! Typy brata i bratowej u nas by odpadły w przedbiegach, chociaż imię Alicja zawsze lubiłam. Niestety, poznałam jedna taka france i mi zbrzydlo :-(.

Renata, myślałam o Rysku ale odpadło właśnie z przyczyn, które podalas.

Renata a mi się i Emil i Kamil podoba i nie wydają mi się pizdowate :-D

Doli Kundzia-piekne

A serio to mi się podoba Milena,Hania i Mikołaj z typów mamy i Alicja od bratowej no i Kamila oczywiście ;-)

Renata dawaj Rysiu(mój tata) bo wszystkie Ryski to fajne chłopaki! :)

Ja tez czekam na płeć a w zasadzie to czekam żeby wybrać dla chłopca bo dzieeucha Marcelinka nadal :D

mi dla dziewuszki się bardzo Anna podoba. no ale że u nas chłopak to mamy 2 typy, ja Jakub a mąż Wiktor. ale pewnie zanim wybierzemy to jeszcze kilka innych imion się przewinie :)

Anna fajnie, mega klasycznie :) Agnieszka też.
Znam Kamila, a nawet dwóch, właśnie takich, że jednego mama na przerwach w podstawówce karmiła, na obiady do stołówki przychodziła go karmić, no pizduś niestety...
A drugi płakał po kątach, jeszcze w 3 klasie... :/

A Emil... na studiach poznałam, ehhh, laluś jakich mało, więc skojarzenia niestety są silniejsze niż by się mogło wydawać.

A Michała osobiście nie znam żadnego popapranego, no może oprócz Wiśniewskiego :) hehe

reklama
Do góry