reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

Szaj, a co znaczy Amelia?
Vesunna, mi Malina się nie bardzo podoba. Ale wiesz teraz jest tyle różnych imion, że wydaje mi się że dzieci są przyzwyczajone i nie śmieją się ani nie zgrywają tak jak to było za naszych czasów. więc jak wam się podoba, to bierzcie i już :)
Margomari u nas też podobne ograniczenia. bo nie wiemy czy wrócimy do Polski czy zostaniemy tu więc wolę żeby dzieciaki nie miały problemów z wymową czy pisownią swoich imion.
u nas póki co wybieramy między Kubą, Wiktorem, Robertem, Jankiem.

reklama
Tak, ale równocześnie jest to medyczna nazwa deformacji płodu. Jak dla mnie, ten fakt dyskwalifikuje imię, a szkoda, bo samo w sobie jest bardzo ładne. Nie mam nic jednak ani do mam, które to imię nadają, jak i do dzieci, które je noszą :-).

ooo, Olusia, witaj :* lepiej już?

u nas ostatnio dla dziewczynki przeważa Małgosia, a jeśli jednak coś wyrośnie, to Marcin :-)

reklama
ze złotopolskich :-D:-D

jak u mnie będzie dziewczynka jakimś cudem to będzie Ewa albo Iga :-D
natomiast już mówię Hubert do brzucha :-Dtak dziwnie narazkie, muszę się przyzwyczaić

Do góry