reklama
Tabasia ona,sama dodała potem ze nasze dziecię ma,szanse zmienić jej opinie i dziewczętach o tym imieniu a naprawde jak mi powiedziała o kogo chodzi to zalapalam no i ma racje. Ale pewne cechy to biedne dziecię po tatusiu odziedziczylo
Myla Novak
Fanka BB :)
Milia Krzysztof to mój brat! Odradzam każdemu to imię.moja mam mi kiedyś opowiadała ze była zaraz po ciąży u dentystki i ona się pyta jak dala na imię moja mama mówi ze Krzysztof a dentystka na to "co pani zrobiła!mam syna Krzysztofa i nrobil mi tyle klopotow w życiu ze żyć się nie chce" 20 lat później się zaczęło...
Dygotka hahah jest tyle ładnych imion...
Mikołaj to przyjaciel mojego Ksawerka-bardzo fajny chłopczyk
Jagodę bardzo chvialam JK z Ksawerym w ciąży bylam. Nadal mi się bardzo podob
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Myla moj ma brata krzyska i fajny koles ;-) a imie mi sie nawet podoba ;-) a Mikolaj tez fajne imie..
Milia Krzysztof to mój brat! Odradzam każdemu to imię.moja mam mi kiedyś opowiadała ze była zaraz po ciąży u dentystki i ona się pyta jak dala na imię moja mama mówi ze Krzysztof a dentystka na to "co pani zrobiła!mam syna Krzysztofa i nrobil mi tyle klopotow w życiu ze żyć się nie chce" 20 lat później się zaczęło...
oj to ja znam samych normalnych krzysków. Brat mojego tak ma na imie i jedyne kłopoty jakie sprawiał to to ze zamiast zrobic to co mu zlecili to zaszywał sie z ksiązką i zapominał o całym swiecie. A nie - wypominaja mu ze jak miał 2 lata to zamordował kaczuszke
reklama
Podziel się: