reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

Ojej ... Teraz widze gdzie sie podziewacie :p

Każdy ma prawo do swojego zdania , bardzo lubie naszą grupkę i uważam ze sa tu same miłe i serdeczne dziewczyny :) bez cukrowania lol
Jestem przekonana ze nikt nie miał na mysli nic złego Iza :) ale naturalnie masz prawo powiedziec ze cos Tobie sie nie spodobało a inne mamuśki to szanują ale i z pewnością bronią swojego zdania :p

reklama
Iza no bez przesady przecież każdy ma swoj gust jednemu się cos podobne innemu nie. Przecież nikt nie napisał ze jesteś taka i owka bo Salas także imię baaaaa nawet nikt nie napisał ze mu się Tadeusz nie podoba! Zaczelam ja skojarzeniem z moim teściem i co z tego!!!!!!
Ja mam głęboko to ze ktoś reaguje a imiona moich dzieci "o rany!!!!" albo to ze Arka matka pakiet Ksawerego bo z jednym takim chodziła za młodu do szkoły ale za każdym razem pyta Cypriana o imię bo zapomina.... Bo takie dziwne .... No i niech DL niej będzie dziwne jak jest trochę zacofania...

Racja ;) tak zwana wolność słowa. Nikt nie pisał tak żeby kogokolwiek urazić, tylko wyrazić swoje zdanie co robić można ;)
Nie ma co wprowadzać nie zdrowej atmosfery...nikt nie obraża Twojego syna. Nawet nikt nie miał jego na myśli. Każda z dziewczyn mówiła o swoich doświadczeniach z tym imieniem. Ważne że podoba się Tobie. Nam nie musi. Z tego co pamiętam to której z dziewczyn nie podoba się imię Wojciech, no trudno, mi się podoba i to chyba najważniejsze bo to mój syn tak się będzie nazywał ;)
Nie masz co czuć się zniesmaczona, urażona, obrażona czy jak tam się czujesz.

Ostatnio ktoś mówił przy mnie że zna Partycje dziwke i nie bardzo te imię mu się podoba...ewidentnie nie poczulam się jak dziwka i nie obraziłam, w końcu to nie było o mnie :D

Heh Grubcio!
To ja cos o Wojtku powiem. Mi się to imię kiedyś nie podobalo podobnie jak Marcin bo tak.maja na inie moi kuzynowie ale teraz Wojtus to sama bym dala,jest sliczne. Ale jeszcze parę lat temu kojrzylo mi się tylko z moim kuzyek który był wychowany przez babcię i mamę(wczesniej był dziadek jeszcze ale szybko zmarł) no i Wojtus choć rok młodszy ode mnie to był strasznym melepeta. Łazil do kościoła jako lektor bo babcia... Jak ja juz miałam pierwsze swoje przygody z chlopkmi czy papierosami to Wojtusiowi na spotkaniach rodzinnych babcia potrafiła obierac paroweczke cz y pomidork z skórki i dlubac w tym talerzu-masakra! Wszyscy myslelismy ze Wojtek zostanie księdzem a jak juz powiedział ze nie to myslelismy ze jest gejem. Jakie było moje zdziwienie jak kiedyś wzielam go nad jezioro a on z nami piwo itd. Teraz ma zone i roczna core ale co Wojtus jest Wojtusiem od ptoweczki to pewnie zostanie ;)

Nie obrazilam ciebie ani twojego dziecka. A to ze znam dwoch takich o takim imieniu i przez to ze naduzywaja alkoholu sie do nich mega zrazilam (i do tego imienia) to jaki w tym problem? Bo nie rozumiem?

Osobiscie mam w dupie jakie komu imiona sie podobaja i tez mam w dupie kto co mysli o imionach ktore ja wybieram. I nie potrzebuje sie uswiadamiac ze imie ktore wybieram jest ok albo rozkminiac znaczenia imion.

reklama
Do góry