reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
Doli ja bym się nie zdecydowała ale dlatego że tak właśnie nazywa się pies sąsiadów i później bym wołała na małego Borys no jeszcze by mi się pies przypałętał. :-D Tak samo z Igorem i Sonią - pieskie imiona (tym razem u sąsiadów rodziców)

Sama miałam swego czasu psa Sonie, z tego co wiem, to dwie znajome także. Kubusie wśród znajomych zwierzaków tez się zdarzały, nie ustrzezesz się niestety. Nie popieram nadawania zwierzętom ludzkich imion (chociaż w przypadku jednego kocur, imię inne niż Kuba mi w życiu nie pasuje...).

Borys tez mi się podoba, może kiedyś pozbede się tego psiego skojarzenia...

Tabasia - piekne imie dla dziewczynki ;)

A ja mam wrazenie ze do nazwiska - Fiut itp to trudno dobrac imie zeby nie bylo smieszne i to tylko przez nazwisko wszystko tak brzmi.

Doli mnie sie Borys nie podoba..;-) a co do imion to podoba mi sie np Marcos, Paola, George, Yoselyn, Yuliangel, Roxangel, Rafael, JuLian, Luis, Raul, Joseph itp... :-) troche takie nie typowe te imiona ale podobaja mi sie ;-)

Myla ale przeciez bedzie problem z imieniem zagranicznym.. nie zgodza mi sie na chrzcie chociazby..hmm

Dygotka dobre! ;-)

reklama
Do góry