reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

Myla dokładnie hehe jak się gdzieś przedstawiam zwłaszcza w urzędzie to reakcja zawsze taka sama "hę?, może Pani napisać na kartce?" Na początku to i śmieszne było teraz nie za bardzo, zwłaszcza że nazwisko tez ciężkie do wymówienia heheh.

Zgadzam się z Wami dziewczyny. To nasza decyzja jak nazwiemy nasze dzieci a innym ciul do tego.

reklama
DOLORES MIEDNICA ;D leże
hahahaha
ja nie wiem gdzie ludzie mają mózg kiedy wybieraja imie...

fantazja rodziców czasem nie zna granic.

Ale to nic. Znam przypadki gdzie panny wychodzace za maż wykazywały zero inteligencji podczas wyboru nazwiska. I do swojego dodawały nazwisko meża które w połaczeniu tworzy ciekawe kompozycje. przykład gamoń-dojka....

Dobre z tymi nzwiskami
Ja znam np Anita Płyta :-D

A mojej mamy kolezanka była Danuta Miotła a po mężu dodała nazwisko i jest Miotła-Szczotka :-)

Dygotka :D dobre!!

Ja w pon.sie dowiem kto w brzuchu mieszka mam nadzieje. Jak dziewczynka to bedzie Carmen i koniec :) bardzo podoba mi sie to imie,nie jest zbyt popularne i do nazwiska pasuje. M jest przeciwko ale go urobie :)) nie chce imienia z polskimi literami. Zbyt trudne u nas.

W Nowym Sączu jest sporo specyficznych nazwisk, m. in. właśnie Fiut ;-) Poza tym Ruchała, Sromek... i inne, z których mam polewkę, a których teraz nie pamiętam.

reklama
A jak chlopczyk to mysle ze tak jak kiedys pisalam Vincent :)

Mi chodzi o imie uniwersalne malo popularne ;)

Do góry