reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Szaj - to już wiem co przeczytam teraz U nas oboje jesteśmy zgodni że imie nie moze być popularne ani staropolskie. Na szczescie M ma podobny gust . Nie wyobrazam sobie Wojsciecha czy Stanisława - choc to nie znaczy ze te imiona mi sie nie podobaja. Mamy krotkie nazwisko ale imie tez bedzie raczej krotkie i Tymon jest na pierwszym miejscu a potem Natan , no ale wszystko sie moze zmienic.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ciekawe rafael i michael ;-) ale nie w pl.. niestety. Jest tyle fajnych imion zagranicznych ale nie mozna dac..
teoretycznie do każdego imienia można dobrac zaraz obraźliwe przezwisko..
mi się absolutnie nie podobają imiona typu Ariel, Dorcian, Gracjan, Kasjan, Kryspin i inne. po prostu dla mnie sa śmieszne -_- i tyle. żadnego powiazania z nikim...
no dobra Fabian dla mnie jest tragiczne bo oznacza kogos kto zbiera bób
mi się absolutnie nie podobają imiona typu Ariel, Dorcian, Gracjan, Kasjan, Kryspin i inne. po prostu dla mnie sa śmieszne -_- i tyle. żadnego powiazania z nikim...
no dobra Fabian dla mnie jest tragiczne bo oznacza kogos kto zbiera bób
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Doli- a mi te polskie czy staropolskie, , normalnie nie moglabym . Sama na drugie mam bardzo popularnie i nigdy sie nie przyznaje Ale nigdy bym nie wysmiala czy przezwala dziecka ze ma takie czy owakie imie. U mnie jest bardo duzo oryginlnych, niespotykanych u mojego w przedszkolu to polowa prawie . Fabian mi sie bardzo podoba ale nie dam bo wlasnie kolezanka ma . Nie wyobrazam sobie u siebie Stasia , Kacperka, Szymonka czy inne ktorych jest co trzeci. Ale u innych mi nigdy nie przeszkadzają A najbardziej wkurza mnie kolezanka ktora w pracy komentuje kazde oryginalne imie u dziecka a w szkole to normalne że sa różne imiona to ja mam teraz komentowac ze w tej klasie jest np. 4 Maje - i co przez to dziecko ma cierpiec. ?Na szczescie wybor imienia to decyzja rodziców i dobrze ze sa rożne gusta bo tak to było by za nudno
reklama
marela a widzisz a u mnie za to wysyp Fabianów i innych takich i jakoś nie podobają mi się, każdy ma prawo do swojego wyboru i dobrze inaczej nudno by było :-)
staropolskie też jakoś nie podchodzą mi... Stasiu.. Jasiu... tez masa tych imion teraz to już wszystkiego dużo
aa i to, że mi się nie podoba to ABSOLUTNIE NIGDY nie powiedziałam nikomu, to moje wewnetrzne przemyslenia i tyle
staropolskie też jakoś nie podchodzą mi... Stasiu.. Jasiu... tez masa tych imion teraz to już wszystkiego dużo
aa i to, że mi się nie podoba to ABSOLUTNIE NIGDY nie powiedziałam nikomu, to moje wewnetrzne przemyslenia i tyle
Podziel się: