reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

Julianna b. ładnie :-) ale Julka już nie :p
Mi się ostatnio Marcelina podoba ale nie przejdzie hahaha chociaż jak się upre to kto wie ;D

reklama
Szaj chciałam Anne, ale już pisałam wczesniej mam idiotkę w rodzinie taką no i nie chce :p :p

Myla to jakie Ty to imię masz bo już nie wiem hahahahaha

Asiulka - Gabi . U Alana w grupie jest Gabriel i tak wszyscy na niego wołają .
Ja dalej dla chlopaka nic nie mam i nie szukam na razie. Duzo imion mi sie podoba ale nie lubie sie powtarzac a w kolo mnie same oryginalne imiona.

poczytałam troche wątek i kilka inspiracji jest :-) na razie czekam na określenie płci bo jeszce nic nie wiadomo , choć obstawiam chłopca :tak:

Myla - ja bym walczyła o Jeremiasza wszystkimi możliwymi sposobami :-) tak mi jakoś do imion twoich chłopców pasuje :-)

Tak, walcz Myla! Jeremiasz mi się też niesamowicie podoba, nawet próbowałam ślubnego przekonać, ale mu się nie podoba. Trudno, może kiedyś ;).

reklama
Do góry