reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
Myla zerknę ;-)

Jaga o tak, teściowa jest jakas psychiczna, tyle, że moja ma już 3 wnuczki!! i jednego wnuka - mojego syna! a teraz znowu,że MUSI BYĆ DZIEWCZYNKA nawet teksty, że po usg widac po KSZTAŁCIE GŁOWY, że dziewczynka :szok::szok:
kuźwa zamiast to czy zdrowe itp to pleć najwazniejsza

eh..dziady :sorry2:

Hahahaha, po kształcie głowy, ale się uśmiałam :rofl2:

U nas nie ma żadnego ciśnienia, pewnie, że najważniejsze, żeby zdrowe było! Ja jakoś mam przeczucie, że będzie dziewczynka, ale to nawet nie to, że bym wolała, po prostu tak mi się wydaje. Ale jest nam wszystko jedno i jak będzie chłopak, to będziemy tak samo szczęśliwi :-)
tylko kwestia imion u nas na razie odłożona, bo nie mogę męża mojego zmobilizować, żeby ze mną nad tym posiedział, mi ostatnio po głowie chodzi jeszcze Antek/Tosia, dopisałam sobie do swojej listy.

Myla a Sawin skąd pochodzi? Ładnie bardzo brzmi. ja tez nie przepadam za imionami popularnymi. Na chłopaka to nie za bardzo w ogole mamy pomysł..

Kombinuje nad imieniem dla córci, babcie: Hanna i Marzanna, ja Joanna i tak ostatnio wpadła mi Julianna w oko, a może poprostu Anna? Julian to troche ukłon w strone mojgo dziadka, co prawda Janusza, podobnie jek ja uwielbia Tuwima. Chociaż teraz to z królem Julianem bardziej mi się kojarzy
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Córeczka brata ma na imie Zuzanna, mama też Joanna. Chociaż mój proponował Emilie ze swoją mamą do spółki, mi jakoś nie specjalnie się podoba. Dla chłopaka mamy imie Gabriel, tylko jak je zdrobnić, tak żeby był malutki, słodziutki
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Ostatnia edycja:
reklama
Gabriel zdecdowanie jak chłopak i Julianna dla dziewczyny, chyba, że jeszcze inne imie wynajde, Marianna też by pasowało. :-)
Druzjana, Emiliana, Marcjanna, Rozanna.
Albo kwiatowe jakieś:
Dalia, Jaśmina, Róża.
Jest wczym wybierać, na poważnie aie zacznie jak bede wiedziała, że napewno ćora będzie.

Ostatnia edycja:
Do góry