reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

a ja jestem wkurzona bo nie mogę przekonać narzeczonego na żeńskie imię, które podoba mi się najbardziej :Nina. Upiera się, podsyła mi inne imiona a ja się tak zakochałam w tym, że nie umiem pójść na żadne ustępstwa :D szczególnie, że męskie wybrał mój partner i się zgodziłam. Chyba po prostu nie odpuszczę aż się z tym pogodzi :p

reklama
Mój ślubny wyskoczył mi wczoraj z imieniem...Hugo. Myślałam, że go zastrzelę na miejscu, jak ja nie lubię tego imienia, źle mi się kojarzy.

Wszyscy, ale to wszyscy wróżą nam syna, nie myślimy w ogóle dla imieniu dla dziewczynki. Będą jaja (albo w sumie to nie :p) jak nam wyjdzie pannica na usg ;).

Szaj.. serio?? Hugo ?? :D hahahahaha

u nas wszyscy dziewczynki życzą, już rzygam tym, jak słyszę dwusteny raz, że teraz to MUSI BYĆ dziewczynka
musi to na rusi kurcze

a co jak chłopczyk będzie to towarzystwo będzie zawiedzione? nie spełnie oczekiwań?
grrr

jeszcze jeden tekst o płci i powiem, że jamnika się spodziewam :-D

Musli nie daj się!!! Nina piękne imię

Szaj mi się od raz nasuwa HU.GoWie :-D

Doli wkirzajace to,nie? Mnie tez od razu trafia jak slucham ze nie może yc kolejnego chłopca w rodzinie! A jak będzie to co? Sprzedany go???? Moje dzieci tez do brzucha badają Marcelinka a mnie kurwica bierze i tłumacze ze maja się nie na stawiać.bo być może to chłopak juz nawet mowie ostatnio ze raczej to chlopaczyk żeby się nastawili.,ewentualnie się Milo zaskocza

A u nas badał walka o męski imię... Arek dalby albo Iwo albo Hubert za to ja nie bardzo

Za mna jeśli juz to ewentualnie ten Jeremi lub ostatnio niewiem czemu chodzi za mną Samuel. Ewentualnie jeszcze Eryk lub Tobiasz ale co z tego jeśli Arek się nie zgadzq na żadne z nich

Myla samuel? ales wymyśliła :D

Mi sie tak Piotr podobał ale wszystkie Piotrki to szatany..

ostatnio odpuściłam z imieniem dopki płci nie poznamy.. :p

Doli Samuel to stare biblijne imię przecież :-) Mi sie nie podobają imiona popularne, zresztą nijak pasowaloby do moich chłopaków. Moja przyjaciółką się zawsze śmieje i mówi "daj Adaś...będzie Cyprian,Ksawery i Adaś :-D" Natomiast nie uważam aby imiona wybrane przeze mnie były jakieś mega dziwne. To są stare imiona tylko nie dość popularne. Dziwilam to ja się jak moja koleżanką dala swoim na imię Sawin i Oliana tudzież inna dala córce Inana gdzie druga ma po prostu Michalina a kolejna córce Fiona (druga jest Inga)

ja właśnie niekoniecznie biblijne... a te mi się tak kojarzą haha :-D

Myla no własnie ja inaczej, wolę takie bardziej...hmm... zwykłe? :D ale tysięcznego Tymoteusza bym nie chciała ;-)

reklama
Szaj.. serio?? Hugo ?? :D hahahahaha

u nas wszyscy dziewczynki życzą, już rzygam tym, jak słyszę dwusteny raz, że teraz to MUSI BYĆ dziewczynka
musi to na rusi kurcze

a co jak chłopczyk będzie to towarzystwo będzie zawiedzione? nie spełnie oczekiwań?
grrr

jeszcze jeden tekst o płci i powiem, że jamnika się spodziewam :-D

Kochana nie ty jedna masz tak , że wszyscy cipuche wciskają. Nawet mi mówią , że na bank będzie bo zbrzydłam:D
Teściowa ciągle gada , że córeczke mieć musimy bo ona chce mieć jeszcze jedną wnusie i koniec. Moja mama jak móie jej że coś jest na rzeczy też mi mówi ,, może będzie córeczka?"
No kurcze a jak nie będzie? To wyklną nas czy jak? Ostatnio nawet rozmawiałam z moim Ł i powiedziałam , że chyba nie chce znać płci bo jak się okaże chłopak to mi wszyscy zawiedzeni gadać będą , że szkoda ze nie dziewucha a tego to już nie zniose.

Co do Imion to Lilianna lub Julita mi się podoba. Dla chłopaka nie mam nic w sumie sensownego No chyba , że Olivier bo miał być Jakub ale w grudniu kuzynka urodzi chłopca Jakuba. Albo Remigiusz ( Remik ):D

Do góry