reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

Mysle ze dla dziewczynki : Hania lub Zuzia.. a dla chlopca hmmm nie wiem sama.. ale ostatnio mi sie podoba Karolek, Fabian, Emil

reklama
Wczoraj mój Arek wziął się za studiowanie imion. I wypisał Oliwiera (nigdy w życiu! Oliwierow dookoła znam chyba z 10!) Huberta - ok ale bez szału no i co wyczytalam ostatnio na forum imieniowym Iwo- mi pierwsze skojarzenie to ze zbuntowanym aniołem ale okazuje się ze ludziom tak się wcale nie kojarzy ;),
Kiedyś podobało mi się Igor ale przyjaciółki facet rak ma na imię więc juz jakoś nie bardzo a tu byśmy się zgodzili.... Wiec nadal bez postępów co do chloptasiow

Synek mojej kuzynki ma na imię Iwo, mi się ono osobiście nie podoba, ale to tylko moje zdanie :-). Pierwsze przezwisko w szkole to będzie Piwo :p.

Dolories raczej tak nie nazwę bo nie wiadomo jak by sie czuła maleńka ale takie soczyste i piękne :) ja bym tak oglądać mieć ;) ale Kalina, Oliwka, Jagoda zobaczymy co jeszcze wymyślę :)

reklama
Dziewczyny mi sie podobaja imiona zagraniczne ale nie bede mogla takich w pl dac a szkoda..

Kalinka jescze fajne imie, podoba sie...

Do góry