reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
Hubert - bardzo ładne, chociaż mi się kojarzy z otylymi mężczyznami :p. NIestety, jedyny Hubert jakiego znałam był duuuzy ;-), ale to tylko moje dziwne skojarzenie.

U nas Julian lub Iga/Julia (typ mój i męża, będziemy rozstrzygać po poznaniu płci, chociaż wolałabym, aby nie była to Julia z racji popularności imienia...)

Szaj!! to samo mi koleżanka napisała, że Hubert to gruby pryszczaty!! :p aaaaaaaa :p
no to męskiego nie mam :/ bo Piotrki to szatańskie chłopaki

Doliores, o tak, co do Piotrków się zgadzam! Szatany jedne :p.
Neta - Jagoda, super :-). Znałam jedna dziewczynę o takim imieniu i była bardzo fajna :-)

Mi się Grzesiek bardzo podoba :-) Męskie, mocne, a dziś stosunkowo rzadko nadawane. Mąż mój niestety się nie zgodził :-(.

Doliores - będą dwie Igi w takim razie jak wszystko się dobrze ułoży ;-)

reklama
neta Rakietka hahaha dobre :D
Klara ładne imię :-)
Kosma mnie nie przekonuje.. jak się skraca takie imię??? ;-)

Szaj no ciekawa jestem kto będzie ;-)

Do góry