reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych maleństw - te zwykłe i te bardziej wymyślne!

Elunia zgaadzam sie z tym :) taki scenariusz zdarza się zdecydowanie częściej.
To chyba zwykła babska zazdrość o swoich syneczków. Przynajmniej ja to tak tlumaczę.
Ale cos w tym jest...niestety

reklama
U nas też niezdecydowanie do ostatniej chwili.. W ogóle to Mały mógłby urodzić się dziewczynką i nie byłoby takiego problemu, bo na córkę zarezerwowane jest Liliana Zuzia i nie byłoby problemu (chociaż pewnie jakby Mały by był Małą, to wahania by się pojawiły mimo wszystko:huh:) No ale, że wywróżony chłopak, to mąż wymyślił, że będzie Filip, ja się zgodziłam i już tak na Maluszka mówimy i my, i babcie i wszyscy. A tu nagle w tamtym tyg się mężowi odwidziało i stwierdził, że Filip Filipem nie będzie:sorry2: i że on nie wie jak inaczej, ale tak na pewno nie:rofl2::rofl2: więc ja już zgłupiałam i przestałam o synku mówić Filip, niech sobie szanowny mąż radzi sam skoro tak miesza:yes::yes: chyba go kusi na Aleksandra albo Stasia.. szczerze to mi się wszystkie trzy podobają, a z resztą ja wiecznie niezdecydowana jestem:eek:

I własnie tak myśle, ze ten Emil ewentualnie zostanie.
Szukamy takich imion aby były łatwe do uzywania tez tutaj w uk bo zapewne jakis czas tutaj jeszcze pobedziemy. A i Julia i Emil sa proste i uniwersalne...

reklama
Do góry