Dokładnie, najlepiej nikomu z najbliższego otoczenia nie zdradzać, bo jeśli jakaś przyszła mama sobie właśnie takie a nie inne imię wymarzyła i nagle słyszy 'tylko nie to, zdecydowanie nieee', tak jak ja to usłyszałam od bliskiej osoby swego czasu, to aż się odechciewa wszystkiego. Miałam ochotę powiedzieć owej życzliwej osobie, żeby się brzydko mówiąc 'odwaliła', bo miała swoją szansę wybierania imion dla własnych dzieci i niech teraz mi się nie wtrąca. Najlepiej chyba powiedzieć, że decyzja nie podjęta i problem z głowy.
reklama
Ja tam wybralam Kinga i szczerze mowiac, srednio mi z tym czy sie komus podoba czy nie, a najmniejszy mam problem z tym czy anglicy dadza rade je wymowic... co mnie to obchodzi ? Ehehe to beda mowic Kim albo nie wiem... ich problem Miala byc Maja... ale kolezanka poronila,a chciala Maje i nie wypada
Niamh zgadzam się z Tobą jak się słyszy te komentarze niektórych to się odechciewa wszystkiego ... my już dawno wybraliśmy imię dla dziewczynki Wiktoria i powiedziałam już wszystkim i że mam to gdzieś czy się komuś podoba czy nie, nam się podoba i to najważniejsze a imię nie jest jakoś krzywdzące dla dziecka. Za to nasłuchałam się komenatzry jak wybieraliśmy imię dla chłopca tak nie bo ktoś tam ma na imię i jest okropny tak nie bo znowu coś innego a ja słuchając tego miałam ich ochote czymś zatkać.
ja w sumie jedyne co miałam odpychające do imienia to fakt że podoba mi się imię dla chłopca Oskar ale moi teściowie mają psa który tak się wabi i nie chciałabym żeby mylono moje dziecko z psem nie żebym coś miała do zwierzą bo uwielbiam psy, ale swoją drogą to głupie nadawać im imiona ludzkie.
jagoooodka
Fanka BB :)
i Miłosz i Larysa to ładne oryginalne imiona
Grunt sie nie przejmować tymi kretyńskimi komentarzami, moja najlepsza przyjaciółka tez nie potrafiła ugryźć sie w język co miłe nie było. Ale od marca mieliśmy wybrane imiona i tym kręcącym głową mówiłam, ze do września się przyzwyczają. Żeby dogodzić wszystkim dzieci musiałyby nosić po 15 imion
Grunt sie nie przejmować tymi kretyńskimi komentarzami, moja najlepsza przyjaciółka tez nie potrafiła ugryźć sie w język co miłe nie było. Ale od marca mieliśmy wybrane imiona i tym kręcącym głową mówiłam, ze do września się przyzwyczają. Żeby dogodzić wszystkim dzieci musiałyby nosić po 15 imion
Ja mam głęboko w du..... co inni myślą o imieniu jakie wybraliśmy.. wkońcu to nasze dziecko... na takie komentarze wcale się reaguje.... tzn staram się
bo jak teściówka dowiedziała się jakie imie wybraliśmy to powiedziała .... co Filip o matko boska ale jej to zawsze odpowiadam ze naszczęscie to moje dziecko i to ja o wszystkim decyduje czy to się komuś podoba czy nie!!!!!
bo jak teściówka dowiedziała się jakie imie wybraliśmy to powiedziała .... co Filip o matko boska ale jej to zawsze odpowiadam ze naszczęscie to moje dziecko i to ja o wszystkim decyduje czy to się komuś podoba czy nie!!!!!
JA do konca nie wiem co to bedzie ale jak dziewczynka to ZUZIA
A jak Chłopczyk KUBUS
A jak Chłopczyk KUBUS
Moltizerka
Mamusią być
u nas juz chyba ALICJA zostanie
reklama
Podziel się: