reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

Biapl, Morfi, Morfeuszek, Morfea (po grecku)
Ehhh juz sama nie wiem... bo tak jak piszesz imie dla mnie ma jakis urok, cos co mi sie bardzo podoba w tym imieniu ale nie wiem czy jest odpowiednie, a Ty dajesz egzotyczne imiona dzieciom stad pytanie skierowane do Ciebie ;)
Moze podoba Ci sie jakies egzotyczne na litere M i mi podpowiesz? ;)

reklama
Dobra, po wczorajszej rodzinnej rozmowie przy stole zostalo Anna bo babcia, bo ladne i ponadczasowe, mi w glowie wciaz Zuzka bo kojarzy mi sie z taka wariatka mala i jeszcze Aleksandra, bedzie problem, co myslicie?

A my pewnie nie podejmiemy decyzji az do porodu... Moze zobaczymy i nazwiemy. Zostaly dwa imiona bo Adrianna odpadla, Aleksandra tez, bo to sloczne imie ale Ola juz mniej cjoc tez gdzies w glowie siedzi.
Takze zostanie albo Zuza albo Ania

reklama
Sliczne Anastazja.
Napiszcie jeszcze pomiedzy Ania i Zuza ktore byscie wybraly. Ola ewentualnie. Jesli chodzi o Anie to moja babcia miala tak na imie.

Do góry