reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

my się zastanawiamy nad imieniem Klaudia, ale jeszcze sama nie wiem czy mi sie do końca podoba ;)
przejrzałam kilka różnych list z imionami i wypisałam te, które mnie interesują, ale na żadne nie jestem zdecydowana. Mój mąż wybrał Klaudia albo Karina z tej mojej listy.

reklama
My wybierając parę lat temu imię dla córki mieliśmy dylemat :Alicja, Laura czy Weronika. Jak się urodziła to od razu wiedziałam, że Weronika. A teraz córka właściwie sama podpowiedziała, że rośnie Filip.
Jest tyle imion, że można oszaleć ale jak widzi się maleństwo to wszystko samo przychodzi :)

Kto nazwie mojego syncia? Nic mi się nie podoba z męskich ;(

Mój typ to Piotruś. Zawsze tak myślałam o swoim synku. A będzie chyba Igor.
Podoba mi się tez Maciek, Mateusz, Tomasz, Krzysiu, Jaś, Adaś, Łukaszek, Antos i Franek też, bardzo :) Z bardziej ekstrawaganckich to Iwo, Ignacy, Bruno, Borys - choć nie, to ostatnie to bardziej dla pieska :p Choć mojemu M. się podoba.I jeszcze Patryk Dominik, Tobiasz, Bartek, Filip.
Ale ja mam strasznie dużą rodzinę i większość tych imion się w niej pojawia.....

my się zastanawiamy nad imieniem Klaudia, ale jeszcze sama nie wiem czy mi sie do końca podoba ;)
przejrzałam kilka różnych list z imionami i wypisałam te, które mnie interesują, ale na żadne nie jestem zdecydowana. Mój mąż wybrał Klaudia albo Karina z tej mojej listy.

Klaudia mniej, ale Karina bardzo. Znam trzy :-) I jeszcze Kalina - bardzo ładne :-)

Z dziewcecych to jeszcze Anita, Emila, Ewelina, Agnieszka, Paulina....mnie podoba się dużo imion, mojemu M. mniej ;-)

Podoba mi się Leon... ale kurde, z naszym nazwiskiem dziwnie brzmi:p
Maksymilian u nas odpadł... mąż przeciwny :(

reklama
Do góry