reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

reklama
U nas jeśli lekarz potwierdzi chłopca to mążowi bardzo zależy na Mikołaju (po jego dziadku) nie czuje tego imienia totalnie, ale znając mnie dam mu te radość i w końcu się zgodzę. On poszedł mi na rękę z Emilia wiec teraz pora na mój kompromis.

Wolałabym Filip,Arkadiusz,Oskar lub Bartek, a jeśli okaże się dziewczynka to niezmiennie na prowadzeniu Laura.

U nas jeśli lekarz potwierdzi chłopca to mążowi bardzo zależy na Mikołaju (po jego dziadku) nie czuje tego imienia totalnie, ale znając mnie dam mu te radość i w końcu się zgodzę. On poszedł mi na rękę z Emilia wiec teraz pora na mój kompromis.

Wolałabym Filip,Arkadiusz,Oskar lub Bartek.
Mikołaj bardzo ładnie, miałam kiedyś bardzo dobrego kolegę był mega fajny:)

Mikołaj mi się strasznie podoba, ale stwierdziliśmy, że wtedy drugiemu musielibyśmy dać na imię Adam, żeby nie było tak, że tylko jeden jest poszkodowany mając łączone imieny i Mikołaja - ten drugi miały imieniny w Wigilię ;) Więc zrezygnowaliśmy z tej opcji.

Mikołaj mi się strasznie podoba, ale stwierdziliśmy, że wtedy drugiemu musielibyśmy dać na imię Adam, żeby nie było tak, że tylko jeden jest poszkodowany mając łączone imieny i Mikołaja - ten drugi miały imieniny w Wigilię ;) Więc zrezygnowaliśmy z tej opcji.
To fakt:)
Moja siostra urodziła się 24 grudnia i ma na imię Ewa..:)
Urodziny imieniny i gwiazdką w jednym dniu:)

Wysyp na Hanie się robi widzę [emoji4]
My czekaliśmy 4 lata. 4 lata walki o maleństwo a tu w zadośćuczynieniu od losu będziemy mieć dwójkę od razu [emoji1]

U nas imiona bez zmian od dwóch lat także już nic się nie zmieni

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Powiem Wam, że jak się u mnie okaże dziewczynka, to będę mieć mega problem z imieniem.

reklama
Też chciałam Hanie ale chyba ich za dużo się narobilo:) 4 kolezanki w ciazy z czego beda 2 Hanie, Oliwia i chłopak bezimienny póki co. Tu też wysyp Han:)

Do góry