reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

reklama
U nas jeśli lekarz potwierdzi chłopca to mążowi bardzo zależy na Mikołaju (po jego dziadku) nie czuje tego imienia totalnie, ale znając mnie dam mu te radość i w końcu się zgodzę. On poszedł mi na rękę z Emilia wiec teraz pora na mój kompromis.

Wolałabym Filip,Arkadiusz,Oskar lub Bartek, a jeśli okaże się dziewczynka to niezmiennie na prowadzeniu Laura.

U nas jeśli lekarz potwierdzi chłopca to mążowi bardzo zależy na Mikołaju (po jego dziadku) nie czuje tego imienia totalnie, ale znając mnie dam mu te radość i w końcu się zgodzę. On poszedł mi na rękę z Emilia wiec teraz pora na mój kompromis.

Wolałabym Filip,Arkadiusz,Oskar lub Bartek.
Mikołaj bardzo ładnie, miałam kiedyś bardzo dobrego kolegę był mega fajny:)

Mikołaj mi się strasznie podoba, ale stwierdziliśmy, że wtedy drugiemu musielibyśmy dać na imię Adam, żeby nie było tak, że tylko jeden jest poszkodowany mając łączone imieny i Mikołaja - ten drugi miały imieniny w Wigilię ;) Więc zrezygnowaliśmy z tej opcji.

Mikołaj mi się strasznie podoba, ale stwierdziliśmy, że wtedy drugiemu musielibyśmy dać na imię Adam, żeby nie było tak, że tylko jeden jest poszkodowany mając łączone imieny i Mikołaja - ten drugi miały imieniny w Wigilię ;) Więc zrezygnowaliśmy z tej opcji.
To fakt:)
Moja siostra urodziła się 24 grudnia i ma na imię Ewa..:)
Urodziny imieniny i gwiazdką w jednym dniu:)

Wysyp na Hanie się robi widzę [emoji4]
My czekaliśmy 4 lata. 4 lata walki o maleństwo a tu w zadośćuczynieniu od losu będziemy mieć dwójkę od razu [emoji1]

U nas imiona bez zmian od dwóch lat także już nic się nie zmieni

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Powiem Wam, że jak się u mnie okaże dziewczynka, to będę mieć mega problem z imieniem.

reklama
Też chciałam Hanie ale chyba ich za dużo się narobilo:) 4 kolezanki w ciazy z czego beda 2 Hanie, Oliwia i chłopak bezimienny póki co. Tu też wysyp Han:)

Do góry