reklama
Podoba wam sie imie Beniamin?
Co do tego imienia to tez nie jest w moim guście i kojarzy się z tym słonikiem.Ale u mojej kolezanki była taka historia ze jej mąż bardzo sie upierał przy tym imieniu i wszyscy odetchnęli z ulgą jak sie okazało że urodzi sie jednak dziewczynka, bo nie dał sobie przegadać tego imienia.
paulinka109
Fanka BB :)
A mnie się np Beniaminek podoba Słodziutkie Gorzej mam np z Adą... Nawet Wam nie napiszę co moja wyobraźnia wtedy podsowa hehe
Elzu
Duzo imion mi sie kojarzy z kims konkretnym, postaciami z bajek, ksiazek filmow..
Beniamin w pierwszej chwili mi sie nawet spodobal, ale chyba mnie troche zniechecilyscie (oprocz Paulinki hehe).
Prawda jest taka.. ze my z imionami nadal "w polu" ehh.. ciezko bedzie..
Beniamin w pierwszej chwili mi sie nawet spodobal, ale chyba mnie troche zniechecilyscie (oprocz Paulinki hehe).
Prawda jest taka.. ze my z imionami nadal "w polu" ehh.. ciezko bedzie..
mama2010
Mysza moze w ostatnim miesiacu bedzie na 100%. Musze sie narazie przyzwyczic do jednego i zobaczyc czy na dluzsza mete sie bedzie ppodobac.Bardzo fajowo brzmi...a ja myślałam że Ada to już takie na 100% :-)
Trusia77
Wczoraj jak zaczęłam wypisywać imiona pasujące do naszego nazwiska to zrobiło się po nad 10 do każdej płci.
Elzu nie martw sie nie jestes jedyna która nie ma jakis konkretnych typów imion.U nas tez kiepsko z wyborem, niby jakies tam wybieralismy ale nic konkretnego.Myśle ze wybór imienia zostawimy sobie na potem, moze bedzie wiadomo kto tam sie zadomowil w brzuszku to juz zaciesni sie chociaz do jakiejś konkretnej plci.
Miłka79
Zaangażowana w BB
U nas na razie stanęło na Antosi lub Antosiu
Miłka79
Zaangażowana w BB
Ja mam ciotkę Adę. Suer babeczka, a Beniamin dla mnie jakoś za miękko brzmiA mnie się np Beniaminek podoba Słodziutkie Gorzej mam np z Adą... Nawet Wam nie napiszę co moja wyobraźnia wtedy podsowa hehe
reklama
Ja mam ciotkę Adę. Suer babeczka, a Beniamin dla mnie jakoś za miękko brzmi
bo wszytskie Ady to super babeczki :-)