reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych Fasolek

reklama
Dla dziewczynki: Kamilka lub Alicja
Dla chłopca: Kamil, Dominik lub Konrad
Niestety moja lista nie pokrywa się z listą męża ;-) Poczekamy z wyborem aż będziemy znali już płeć dziecka (a USG dopiero w połowie czerwca, buuu...)

zuzka82 ja właśnie zawsze chciałam Kamilkę albo Kamila...ale mój W. ma już syna Kamila więc odpada.

Kamil też ładne ale chyba bardziej podoba mi się Kamila :)
Myszka a jak się dogadujesz z synem od swojego W? Przepraszam za moją wrodzoną ciekawosć :) :*

Paulinka generalnie jest ok choć wiesz on jest niewiele młodszy ode mnie ;-) ale to super chłopak. Zawsze powtarzam W. że takiego syna mieć to skarb największy na świecie.

Myszka to cieszy :) Ja uważam ze w takich sytuacjach kobieta nie musi jakoś strasznie zabiegać o względy dziecka partnera z poprzedniego związku... Ważne żeby był dobry kontakt i w razie czego mozecie na siebie liczyć :) Niedługo przyjdzie na świat już wasze prywatne dziecko więc na pewno wychowacie je wspaniale :)

Zawsze bardzo mi się podobało imię Krzysztof. Pasuje zarówno do dorosłego jak i do dziecka. I tak chciałam dać na imię naszemu maleństwu, no ale jakiś czas temu w najbliższej rodzinie pojawił się Krzysiu więc drugi w kolejności jest Kamil (o ile to chłopak będzie:-))

Śmiać mi sie chce bo wczoraj jak byliśmy z W. na obiedzie to zaplanowaliśmy imiona dla 3 dzieci :-) :-) :-)

I tak dla dziewczynek: Kamilka, Julka, Emilia

Chłopcy: Szymon, Dawid, Emil :-D

A najlepsze jest to że planujemy tylko 2 dzieci :-D

reklama
Mysza84, moze podswiadomie planujecie.. 3 heh :) a nawet, jak nie to jedno imie moze byc na zapas :)

Do góry