reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ciamajdka dokładnie takie imię zostało zarejestrowane w Sierpcu :) Dokładnie Konwalia Jagoda tak jej dali na imię 2 lata temu 5 października :).... Teraz Moja chrześnica mieszka z rodzicami w Holandii i ją bardzo rzadko widzę ale na skypie z nią rozmawiam hehe :)

Anecia1111 mogę wiedzieć o co Ci chodzi w Moich wpisach?? Bo za bardzo nie rozumiem?

Ostatnia edycja:
reklama
Ciamajdka dokładnie takie imię zostało zarejestrowane w Sierpcu :) Dokładnie Konwalia Jagoda tak jej dali na imię 2 lata temu 5 października :).... Teraz Moja chrześnica mieszka z rodzicami w Holandii i ją bardzo rzadko widzę ale na skypie z nią rozmawiam hehe :)

Anecia1111 mogę wiedzieć o co Ci chodzi w Moich wpisach?? Bo za bardzo nie rozumiem?

Czy w Sierpcu w mazowieckim?bo mam w pobliżu teściową

hhehehehhehehhe matko jaka tragedia

Tina od chamstwa po lizusostwo i jeszcze cudowna ściema o siostrzenicy Konwalii - brak mi kobieto słów - jeszcze nie rozumiesz?
Przetłumaczyć w innym języku...

Olu tymi rankingami nie ma co się sugerować :) ja tam wolę imiona nietypowe, które z nikim mi się nie kojarzą

fiu to jakie imię dasz Synowi? bo chyba przegapiłam.
U nas ma być Marcin, ale to jeszcze nic pewnego.

za mną chodzi Idzi- oczywiście zostałam zbojkotowana przez wszystkich, którym tylko o tym wspomniałam z Jasiem na czele. Póki co imię nie wybrane. Lista wygląda tak:
Adam
albert
bruno
edgar
Gaudenty
Idzi
Jan
Joachim
Konstanty
Ludwik
Maurycy
Mieszko
Modest
Olgierd
Sambor

Ostatecznie imię wybierzemy jak spojrzę na tą małą różową buźkę. Póki co Ludwiczek jest na prowadzeniu.

reklama
Moja kolezanka ma na imię Ludwika a jej chrzesniak właśnie Ludwik. Dostał imię po dziadku. I powiem Ci, że imię mi się bardzo podoba.
Idzi- hmm pierwsze słyszę, że jest takie imię. Wydaję mi się takie ... mało męskie. Tzn cięzko stwierdzić po nim płeć.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry