reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My też w końcu zdecydowaliśmy - Emilka albo Jaś. Okaże się za jakiś miesiąc...:)

reklama
Urszulka ja bardzo chciałam Wiktora, ale niestety moj mąż jest przeciwnikiem tego typu imion:-( ale Sebuś tez może byc :-p
Wuzelku a ja myślałam, ze Ty juz wiesz co będziesz miała :)Ładne imiona:)

Moniko- jak byłam ostatnim razem u mam, to zrobiłyśmy sobie spacer po cmentarzu jakkolwiek głupio to brzmi i czytałyśmy imiona na nagrobkach. Powiem Wam tyle, że współczesne Nikole, Andżeliki, Sandry, Roksany i inne imiona, to pikuś w porównaniu z tym, jak dawano na imię 50 czy 100 lat temu. Wiadomo większości nie pamiętam ale były tam ciekawe "smaczki".

ale macie fajny wątek :))))

i hihi jak moja mama 25 lat temu dawała mi na imie Roksana też mowiła ze podpbało jej się bo było baaaaardzo nie popularne ..a teraz się namnorzyło :))

Jaśmina to super super imię :)))

a mój syncio ma na imię Borys, maż chciał Aleksandra i wyszło ze jest Borys Aleksander a wieć Wielki Boo

pozdrowionka od stycznóweczki :)

U nas też już zdecydowaliśmy ostatecznie... no i będzie albo Julka albo Adaś :-) Oba raczej dosyć popularne, ale najważniejsze że nam się podobają :-D

ja bardzo chciałam dla córki Konstancja, ale niestety moj mąż mnie wyśmiał :p Kornelię zresztą tez :p także musiałabym męża zmienić :p

Pajeczko ja jestem zakochana w imieniu Wiktor i napewno następnym razem jak będzie synuś to właśnie tak go nazwiemy
Anecia1111 to nasze córcie będą miały tak samo na imię, myślałam, że jedyna na sierpnioweczkach nazwę tak dzidzię, ale fajnie ze nie jestem sama :-) rozumiem ze wy jeszcze nie znacie do konca płci, tak ?

Jeśli chodzi o męża to musiałam się sporo natrudzić :-p żeby zgodził sie na Julkę, bo on chciał Roksanę :-)

Ostatnia edycja:
Pajeczko dziękuję:) Nie wiem i wiedzieć nie będę…:)Co do Kornelii-moja siostra cioteczna ma tak na imię-wołamy od zawsze Nela albo Tola:)

Andziu do ostatniego usg nie było widać (zawsze się maluszek jakoś wywinął), a ostatnio sami zdecydowaliśmy, że już nie chcemy wiedzieć-skoro nie wiemy tak długo…:)

Aneciu aż się uśmiechnęłam, bo w rodzinie męża rok temu urodziły się bliźniaki-właśnie Julka i Adaś:)

reklama
Pajeczko ja jestem zakochana w imieniu Wiktor i napewno następnym razem jak będzie synuś to właśnie tak go nazwiemy
Anecia1111 to nasze córcie będą miały tak samo na imię, myślałam, że jedyna na sierpnioweczkach nazwę tak dzidzię, ale fajnie ze nie jestem sama :-) rozumiem ze wy jeszcze nie znacie do konca płci, tak ?

Jeśli chodzi o męża to musiałam się sporo natrudzić :-p żeby zgodził sie na Julkę, bo on chciał Roksanę :-)

Tak tak Izunia 23 nasze maluszki będą miały tak samo na imię. I ja to zauważyłam już jakiś czas temu że też planujesz dać malutkiej na imię Julka :-D A co do płci to mi ginekolog u którego byłam prywatnie w 22 tygodniu powiedział że dziewczynka. No a niedawno mój ginek powiedział że widzi chłopca. Więc płeć pozostaje nieznana :-D :szok: Ale ja i tak mam przeczucie że bedzie mała kobietka. No i cala rodzina też tak obstawia :-D

Pajeczko dziękuję:) Nie wiem i wiedzieć nie będę…:)Co do Kornelii-moja siostra cioteczna ma tak na imię-wołamy od zawsze Nela albo Tola:)

Andziu do ostatniego usg nie było widać (zawsze się maluszek jakoś wywinął), a ostatnio sami zdecydowaliśmy, że już nie chcemy wiedzieć-skoro nie wiemy tak długo…:)

Aneciu aż się uśmiechnęłam, bo w rodzinie męża rok temu urodziły się bliźniaki-właśnie Julka i Adaś:)

No bo to takie fajne imiona ;-) Gdybym miała bliźniaki to też by miały tak na imię :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry