reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przeczytałam cały wątek....
Masakra niektóre imiona może większość beznadzieja!!!
Jak można dziecko skrzywdzić imieniem Konwalia masakra!!Inne imiona Gaia itd... bez komentarza w życiu dziecku bym tak nie dała na imię!!
Ale cóż każdy ma swoje zdanie i każdy daje imiona jakie im się żywnie podobają!! :D

U Mnie dziewczynka miała być Laura :p
ale będzie chłopczyk Patryk :D
Mi się bardzo podobał Daniel lecz mężowi to się z jego kumplem by kojarzyło...
Więc pozostaliśmy przy Patryku :)

Pozdrawiam i mam nadzieje że nikogo nie uraziłam...

Nie wiem ,czy uraziłaś,ale troche nie w porządku,że malo sie udzielasz(2 posty u nas na sierpniówkach!!!!),a jak juz ,to zaczynasz od ostrej krytyki,to jest bez komentarza
Myslę,że to kwestia gustu,a nad tym sie nie dyskutuje.
Osobiście Laura tez mi sie nie podoba,ale nie wpadłabym na to ,by skomentowac,że to imie jest beznadziejne...:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Jak można dziecko skrzywdzić imieniem Konwalia masakra!!Inne imiona Gaia itd... bez komentarza w życiu dziecku bym tak nie dała na imię!!
Ale cóż każdy ma swoje zdanie i każdy daje imiona jakie im się żywnie podobają!! :D

A kogo obchodzi jak Ty zamierzasz nazwać swoje dziecko. Jak Ci się coś nie podoba, to się nie udzielaj, a nie ni z gruchy ni z pietruchy i krytykujesz. Przykre to.

Polska to wolny kraj każdy może wyrazić swoje zdanie innym się podobają takie imiona innym nie proste trzeba krytykę umieć przyjąć...
Nie każdemu się muszą podobać wszytskie imiona...
Jestem takiego zdania jak ktoś daje imię Konwalia Jagoda czy Józef a jeszcze inni Patryk Marcin Kasia Basia czyli bardziej te pospolite to by było nudno....
Więc może macie rację źle napisałam lepiej brzmi że mam podziw dla osób które wybierają imiona dla swoich pociech takie inne niż wszytskie bo Ja bym takich imion nie wybrała....

ale to już rzecz gustu nie możemy dawać takich samych imion bo by się roiło od tych bardzo oklepanych....

Samotronka dlaczego większość imion jest beznadziejna? Ja bym powiedział że jest kilka które mi nie przypadły do gustu. Każde imię ma swój urok dla rodzica i nie dyskutuje się na ten temat. Mnie się twoje propozycje podobają ale nie dałabym córce imienia Laura bo inne bardziej mi sie podoba.

Oki źle się wyraziłam jest dla mnie większość imion które połowa dziewczyn tutaj wyraziła są dla mnie beznadziejne ale to kwestia gustu

Samotronka, ale to, że Ci się imiona nie podobają, nikogo akurat nie obchodzi, więc niepotrzebne te Twoje komentarze

Samotronka Szczerze Polska to wolny kraj, ale to jest forum osób które szanują siebie nawzajem Ty pokazałaś, że Nas nie szanujesz więc g... mnie obchodzi Twoje zdanie...

Mi podobają się imiona dla dziewczynki takie jak Wiktoria, Julia, Majka itd... Ale nie powiem, że imię Konwalia jest beznadziejne bo nie jest, ani Konwalia, ani Róża, ani Lena komuś się mogą podobać mi nie muszą, ale muszę być otwarta i nie zachowam się jak dziecko z podstawówki i nie wytknę kogos palcem, bo dał jakieś orginalne lub jakieś popularne imię....

widzę że beznadziejne sa w "większości" te imiona, które chcę dać swojemu dziecku....

na szczęście internet daje Ci pełne prawo krytykowania bo jesteś anonimowa...

przykro mi się zrobiło, ale pewnie masz to w dupie:no:

mam nadzieję, że chociaż w realnym życiu masz w sobie choć trochę kultury i potrafisz tak się wyrażać by nikogo nie urażać...

MAM NADZIEJĘ, ŻE TO BYŁ TWÓJ OSTATNI POST TUTAJ.... zamętu nam dziewczyno nie wprowadzaj...

Ostatnia edycja:
MASAKRA - wchodzi jakaś obca laska i takie komentarze - brak słów

KONWALIA TO UROCZE, PIĘKNE IMIĘ i podaba mi się nie ze względu na Ciamajdkę, po prostu przypadło mi do gustu, a skoro ktoś zaczyna pisać w ten sposób, lepiej niech tu nie zagląda i nie psuje nam klimatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Samotronka-nic tylko ręce załamać nad taką prowokatorką jak Ty:no: Nawet jeżeli coś Ci się nie podoba to można to wyrazić w inny sposób-BEZNADZIEJNA to jesteś Ty:wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry